3D diepte kaart is af

De DIY Diva was aan deze kaart begonnen naast de ballenbak. Omdat ik natuurlijk niet alle benodigdheden mee had kunnen nemen, heb ik de kaart daar niet afgemaakt. Dat werd een leuk klusje voor thuis…

3d kaart diydivaVan de week ben ik verder gegaan met deze 3d kaart. De randen van de verschillende lagen heb ik met gekleurde inkt bewerkt. Typisch zo’n trucje dat je bijna niet ziet, maar toch een leuk effect geeft. Het ‘Dankjewel’ komt uit een uitgave van ‘Mijn Hobbykaart’. Verder heb ik alles opgeplakt met dik dubbelzijdig (mounting) tape, voor het 3d effect.

De kaart is af en al op de post naar mijn lieve tante, van wie ik regelmatig mooie tweedehands kleding krijg! Ik had gekozen voor dit uitbundige bloemenpapier (Secret Garden van Graphic45), omdat het zo toepasselijk bij haar is. Vroeger hadden ze namelijk een bloemenzaak!

graphic45 secret garden detail diydivaIk ben zo gek op dat kleine meisje tussen de bloemen. Waarom weet ik eigenlijk niet, misschien omdat ik dat dromerige herken, of lijkt ze misschien toch op mijn zusje toen ze klein was? Op deze foto zie je ook het effect van het dikke tape, waardoor er een schaduw achter haar verschijnt.

Ik heb nog wat van dit dessinpapier over, dus er volgen vast nog wat meer kaarten in deze stijl…

Bewaren

Love, de DIY Diva.

Hoi, wat vind jij hiervan?