Foute kersttrui zelf maken 1

Wat een heerlijke tijd van het jaar is dit toch. Sint is in het land en december staat snel weer voor de deur! Ik heb leuke plannen voor die maand. Ik wil namelijk een fout kerstvest en nog een mooie slip maken.

Ster van Bethlehem komt eraan

Mijn Zeeuwse deken is bijna af, maar toch liet ik ‘m even liggen. Kerstmis nadert en vandaag laat ik een quiltje zien, die de Ster van Bethlehem heet. Ik had deze Mollie Makes al een flink poosje in huis en had behoefte aan een leuk tussendoortje.

Het is Kerstmis!

De geest van KonMari is ook doorgedrongen tot mijn kerstverzameling! Nadat ik al eerder mijn kledingkast grondig opruimde, volgde onze zolder. De kerstverzameling bestond inmiddels uit een stuk op 10 grote dozen vol “spulletjes”. Ik ben flink gaan minimaliseren, met als gedachte: “Waar ben ik echt 100% blij mee?”

Ikoon schilderen plus kerstmis bloghop!

Tegenwoordig ben ik niet meer zo’n reiziger, maar destijds heb ik een groot deel van het Oostblok bezocht. In 1993 bezocht ik Moskou en Sint Petersburg. Op de foto zie je mij op het Rode Plein, rechts, in een refashion spijkerbroek. De pijpen zijn afgeknipt en afgezet met een geweldig restje stof met zwemmers in een zwembad. Op foto’s uit de vorige eeuw (analoog genomen) vallen helaas dit soort details weg, anders had het leuk geweest voor een outfit post 😉 Tijdens mijn reizen heb ik mij verwonderd over de