Uitslag Knipster ronde 3

Opeens gaat het snel. Afgelopen woensdag verstuurde ik mijn denim-project voor outfit nummer 4 naar de redactie van KnipMode en verscheen de uitslag van ronde 3 op hun website…

De uitslag

(foto credits: www.knipmode.nl)

Over deze ronde kan ik uitsluitend positief zijn: bij de Vlaamse Elly vond ik haar kant prachtig gekozen. Het manchetje van haar tuniek was een schattige vondst. Zij heeft gewonnen qua stemmenaantal. De jury koos voor Xandra’s outfit, helemaal terecht. Zelf zou ik best die mooie jas eens willen passen…! Marlies maakte een prachtige kanten top op een rok van een leuke tricot. De rok van Christa’s jurk is geweldig in kobaltblauw en rose. De feestjurk van Mariska is mooi, met een geweldige clutch met Shakespeare citaat (ik hou van dat soort details!). De benjamin van het gezelschap, Ingrid,  maakte een fijne kanten jurk met decent doorschijnaccent. Ik leerde van haar hoe je mooie zijnaden maakt. (Ik zou gewoon alles stikken met een zichtbare zoom…)

Met mijn macaronsbomberjack ben ik heel erg blij. En vooral ook trots, omdat ‘ie zo netjes voor mijn doen is genaaid.

Knipster 2017 sweet romance dediydiva

Outfit 4

Afgelopen Paasweekend heb ik foto’s gemaakt op een bijpassende locatie, het haventje vlak bij ons huis. Yep, dat weekend dat het kouder was dan Kerstmis 2017… Ik heb staan blauwbekken. Op sommige detailfoto’s zie je kippevel 😉 De video staat net online!

Knipster 5

Inmiddels is outfit 5 geknipt. Heel lang heb ik getwijfeld over welk patroon ik zou gebruiken. Ik koos bij Nooteboom Textiles een geweldige satijn met print, 2 meter lang hiervoor. Bij elke nieuwe uitgave van KnipMode riep ik: dat wordt ‘m! Zo ook bij de laatste, met de eerste jurk van modeontwerper Janice…

De knoop is nu doorgehakt: de schaar is erin gezet. Ik kan niet meer terug. Het wordt technisch weer een uitdaging voor mij, want ik pas het patroon aan naar mijn idee. Als het goed gaat, heb ik een heerlijke jurk erbij!

Veel DIY plezier, groetjes van de DIY Diva.

P.S. Mis niets meer en volg mij via Bloglovin. Klik op het hartje...bloglovin diydiva

One thought on “Uitslag Knipster ronde 3

Hoi, wat vind jij hiervan?