Over de diy bruiloft

Leuk dat je hier een kijkje neemt. Ik ben Martine, ook wel bekend als de DIY Diva. Ik werk met veel plezier bij een archiefinstelling en ben thuis graag creatief bezig. Toen ik een paar jaar geleden trouwde, heb ik veel zelf gemaakt. Ik had al vanaf 1998 (!) een Knipmode bewaard met daarin het patroon van mijn droomjurk. Ook naaide ik mijn sluier, nepbont jasje en de kleding van mijn bruidsdochters. Mijn schoenen bekleedde en versierde ik zelf. Het papieren bruidsboeket maakte mijn kleinste op de crèche.

DIYbruiloftsblog

Na mijn eigen trouwdag zag en bedacht ik nog veel meer leuke dingen. Het was té jammer om er niets mee te doen, dus daarom ben ik dit blog begonnen. Ik schrijf om mijn enthousiasme over ontdekte technieken en mogelijkheden te delen met anderen. Het aantal volgers van mijn DIY bruiloftsblog, dat ik in januari 2014 begon, neemt langzaam maar zeker toe. Praktisch alle foto’s die erbij staan, zijn door mij gemaakt (een onderontwikkelde hobby van mij…). In enkele gevallen niet, maar dan vermeld ik dat ook. Je zult ook foto’s tegenkomen van mijn oude blog: Mar10=Creatief, nu hernoemd tot de DIY Diva.

Doelgroep

Mijn doelgroep wordt gevormd door alle creatieve bruiden-in-spé, ongeacht hun leeftijd. Mijn blog is ook voornamelijk bedoeld als inspiratie voor anderen, die clever genoeg zijn om leuke dingen zelf na te maken. Verwacht ook geen ellenlange verhalen over mijn mooie huwelijksdag of mijn geweldige echtgenoot. Dit blog is tamelijk no-nonsense, net als ikzelf… Grappig genoeg is het aantal vrouwen en mannen dat mijn blog bekijkt ongeveer fifty-fifty. De grootste groep, eenderde van de bezoekers is 25-34 jaar oud, echter op de voet gevolgd door een bijna eenderde deel van 18-24 jaar.

Tijdschriften

Het lijkt mij leuk om mee te werken aan een artikel voor een tijdschrift of magazine. Graag vertel ik je meer over mijn ervaringen als blogger.

Recensies

Ik ontvang graag producten om te recenseren voor mijn DIY bruiloftsblog, stuur mij een mailtje, dan geef ik mijn postadres door. De producten moeten echter wel bij mijn blog en doelgroep passen. Hoewel ik het leven, en de dingen die op mijn pad komen, positief bekijk, zal ik wel eerlijk zijn in mijn oordeel op mijn blog. Ik ontvang alle producten dan ook geheel vrijblijvend en stuur geen producten terug. Ik hou mij aan de reclamecode, dus ik zal mijn lezers altijd melden wanneer iets gesponsord is.

Winactie

Een winactie is ook mogelijk, eventueel samen met een recensie of in een algemeen artikel met een paragraaf over het product en het merk. Ik schrijf de tekst van een winactie gewoon zelf, net als de rest van mijn blog. Er komt 1 no-follow link naar de website in het blogbericht te staan.

Contact

Met het tabblad rechtsboven op mijn blog kun je contact met mij opnemen!

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.