Action shoptips: paracord

Het is zo´n winkel vol verleidingen… De DIY Diva was onlangs weer eens in de Action en geeft crea shoptips.

paracord Cobra armband diydivaDeze week liep ik de Action binnen, maar wel met een ´Doel´. Dat doe ik tegenwoordig altijd. Bewust. Om niet met tassen vol spullen weer naar buiten te komen, die leuk zijn, maar die ik eigenlijk niet nodig had. Nu was ik dus op zoek naar een geodriehoek (niet gevonden) en een pasjeshouder (dito). En ik kwam thuis met paracord…

Paracord, stoer parachute koord om armbanden van te knopen, wordt dé rage van deze zomer. Ik had er al mee kennisgemaakt en nu zag ik weer een nieuwe set in de schappen. Die moest natuurlijk mee… Voor 2,39 Euro laat je dat toch niet liggen?

Van de unboxing heb ik een video gemaakt, zodat jullie lekker mee kunnen kijken naar wat er in de sets van de Action zit! Veel kijkplezier.

Love, de DIY Diva.

8 Replies to “Action shoptips: paracord”

      1. Hoi, ik moest even zoeken hoor. Ik zit in een soort mini verbouwing in huis… Zo´n grote doos paracord (met o.a. regenboog koord) is 2,39 Euro. Gister zag ik ook zakjes paracord bij de Action met 3 kleurtjes, volgens mij voor 1 Euro!

          1. De doos met regenboog paracord heb ik al een tijdje niet meer gezien. Wel hebben ze bij de gewone knutselspullen zakjes met paracord. Daarnaast heb ik ook bij de Bart Smit en Intertoys dozen met paracord gezien. Bij de Pipoos hobbywinkel is het ook mogelijk te koop.

Hoi, wat vind jij hiervan?