Schattig armbandje maken

Gisteren zijn we naar de Ikea geweest. Voor mijn kledingkast kocht ik de sieradenlade, die ik al heel lang wilde hebben. Lang leve het vakantiegeld! Voor het monteren heb ik gelijk maar “even” de hele kast leeggehaald en daarbij kwam ik ook het leuke armbandje van een ouder blogbericht weer tegen!

Paracord armband maken met vlag

Koningsdag nadert! Daarom toont de DIY Diva jullie op fashion friday hoe je een hippe paracord armband kunt maken met de Nederlandse vlag. Deze oranje en rood-wit-blauwe armband is geschikt voor boys and girls en is natuurlijk ook leuk bij voetbalwedstrijden van Oranje!

Liebster award en doop kado’s

Eigenlijk is het een hele rare combi: de Liebster award en de kado’s die ik maakte voor een tiener uit mijn omgeving die zich heeft laten dopen… Maar aan de andere kant past het wel bij elkaar. Marleen, die mij nomineerde voor de award, heeft een prachtige banner met de hemel erop en daar heeft de doop immers alles mee te maken!

 

 

Bloemenarmband zelf maken

Het blijft leuk om lekker met kralen in de weer te zijn. Vorige week heb ik een YouTube filmpje gemaakt met deze bloemenarmband voor mijn Duitse abonnees. In dit bericht laat ik jullie gezellig meegenieten met een fototutorial. De kralen komen bij Pandahall vandaan, namelijk de bloemen (X-BSF1314M) en de peyotes (X-SEED-A013-8-QC07). Het sieraden elastiek is van de Xenos. Je begint met een rondje bloemen en daartussen steeds 10 kraaltjes. In iedere bloem doe je ook een kraaltje en dan steek je de draad weer naar onderen. Zo maak je