bloggen laptop diydiva
bloggen

Blogdromen voor 2015

bloggen laptop diydivaGoede voornemens of blogdromen?

Op diverse blogs heb ik de voornemens voor het komende jaar al voorbij zien komen. Ik lees ze graag. Het is ook slim om er een blogbericht van te maken. Als je het namelijk daar opschrijft, kun je het volgend jaar makkelijk teruglezen en kijken wat je ervan gemaakt hebt. Wanneer je de voornemens of, in mijn geval ‘blogdromen’ op papier zet, letterlijk, dan wil zo’n blaadje in de loop der tijd nogal eens verdwijnen…
Daarom volgen hier in deze blogpost mijn voornemens voor 2015:

1. Blog

In december heb ik de stap genomen en zodoende begin ik het jaar met mijn blog op mijn eigen domein. Eindelijk vastigheid. Afgelopen jaar verhuisde van Blogger naar WordPress en van Mar10=Creatief naar De DIY Diva. Dat is nooit handig om veel volgers te krijgen of te houden… Alles bij elkaar heb ik inmiddels zo’n 40 volgers op Bloglovin. Een verdubbeling in een jaar, daar durf ik niet van te dromen. Maar de helft erbij, dat moet kunnen. In 2015 hoop ik het jaar af te sluiten met 60 abonnees. Help je mij mee?
Volg www.diydiva.nl op Bloglovin! Ook qua inhoud komt er vastigheid. 2014 was een tijd van uitproberen en experimenteren. Zo begon ik eerst uitsluitend met het bloggen over zelf kaarten maken. Die maak ik nog steeds graag, maar er zijn nu veel andere DIYs te vinden op mijn blog.
bloglovin diydiva

2. YouTube kanaal

Nee, mijn eigen DIY video kanaal doet het een stuk beter dan mijn blog. Inmiddels heb ik bijna 2.800 abonnees! En 2015? Tsja, dan hoop ik de magische grens van 3.000 volgers te passeren en misschien wel op 3.500 uitkomen??? Eigenlijk gaat het mij niet eens om veel volgers. Ja, dat is makkelijk praten met zoveel abonnees 😉 Maar voor mijzelf is het belangrijker om de kwaliteit van mijn filmpjes te verbeteren. Het moet mooier! Met mijn nieuwe camera zal dat best gaan lukken, hoop ik.
Ben jij al abonnee van mijn DIY Diva YouTube kanaal?

3. Facebook

Met Facebook ben ik eigenlijk net begonnen, wat betreft de DIY Diva dan. Dat zie je ook wel aan het aantal likes, 9 tot nu toe… Ik wil dit jaar wat actiever met mijn DIY Diva Facebook pagina aan de slag gaan, er echt een gezellige community van maken. Heb jij mijn pagina al geliked?

 

En jullie?

Kortom: er is genoeg om te dromen op bloggebied voor 2015! Wat zijn jullie blogplannen voor volgend jaar?

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.