slider bloggen diydiva
bloggen

Blogtips: rubrieken verzinnen

Het komt altijd terug in blogtips: wees duidelijk naar je lezers! Mensen houden van herkenbaarheid, ook bij blogs. Dagelijkse rubrieken helpen om bezoekers te doen terugkeren. Het is een waarheid als een koe, maar ik heb altijd moeite met een zo’n vast stramien. Dat blijkt al bij het haken: ik hou veel meer van freestyle zelf iets verzinnen, dan netjes een vast patroon volgen.

bloggen laptop diydiva

Maar nu mijn blog qua vormgeving steeds meer de juiste vorm heeft gevonden is het tijd om (nog!) meer te kijken naar de inhoud. Tot nu toe is er niet echt logica te vinden in de onderwerpen van mijn posts. Behalve mijn jaarchallenge “genoeg is genoeg” heb ik namelijk geen vaste blogrubrieken, maar dat gaat veranderen. Meer herkenbaarheid en vooral duidelijkheid voor de lezers dus!

Voortaan kun je op maandag gaan genieten van ‘marriage monday‘! Dat is niet elke maandag, want zoveel trouwinspiratie heb ik nou ook weer niet 😉 Bovendien, mijn diybruiloftsblog is mijn speeltuin. Ik leg mijzelf daarin nauwelijks regels op. Het komt wanneer het komt, maar voortaan dus wel op een maandag.

Eens per maand(ag) kun je trouwens meelezen met de gastbloggers over hun diybruiloft!

Op woensdag wil ik wat meer aandacht besteden aan lekker knutselen met kinderen. Leuk voor de woensdagmiddag. Ik kijk nog even of dat elke woensdag lukt…

Tenslotte komt er de fashion friday! Fashion is trouwens een breed begrip, voor mij gaat het dan niet alleen om kleding, maar om het hele plaatje: tasje, nailart, sieraden enz. Dus voortaan ook gezellig het weekend in met een outfit post. Jawel, maar natuurlijk wel op de DIY Diva manier. Ik ben al een tijdje bezig met de voorbereidingen. Als je het ziet, dan snap je waarmee… Het is bijna af, ik hoop binnenkort ermee te kunnen starten. De outfits zullen om de 14 dagen verschijnen en worden afgewisseld met een fashion diy (liefst tutorial) of een thema tutorial. De komende tijd worden dat dus Valentijnsdag kaarten en knutsels.

Nou, dat worden de blogrubrieken. Misschien dat er nog bijkomen, misschien dat sommige weer gestaakt gaan worden. We zien wel!

Ik ben best benieuwd naar wat voor berichten jullie het liefste lezen… Verzoekjes mogen ook!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.