zee en voeten diydiva
bloggen

Vakantietijd

Het is vakantietijd! De DIY Diva gaat ook lekker vakantie houden, om daarna weer enthousiast aan de slag te gaan. Wat verandert er de komende weken?

strijkkralen op beker diydiva

Opladen

Vakantie is voor mij echt een tijd van bezinning. Nee, niet om te overwegen of ik een Bed & Breakfast wil openen in een ver land waarvan ik de taal niet spreek…

jurk watervalhals KnipMode dediydiva

Maar ik vind niets fijner dan in een tuinstoel te luieren en een beetje na te denken over wat ik wil.

Want dat weet ik namelijk niet altijd.

Ik wil namelijk alles: 3D print ontwerpen maken, sokken breien, een vestje haken, mijn soutache armband afmaken, kleding naaien, zeefdrukken leren, mijn poppenhuis inrichten, mooie kaarten zelf maken, nog een beetje tekenen/illustreren en over alles bloggen.

instax vakantiealbum diy diydiva

Maar dat gaat niet.

Ik merk nog scherper dat ik keuzes wil maken. Of moet maken, omdat er nu eenmaal 24 uur in een dag zit. Daarin reserveer ik ook nog tijd voor man, kinderen, werk en huishouden.

Als ik dan gejaagd zit te handwerken/hobby-en omdat ik mijn flinke crea-voorraden wil opmaken, dan werkt dat niet prettig.

Blog

Doorgaan met bloggen zal ik zeker doen. Het is mijn uitlaatklep geworden.

slider bloggen diydiva

Maar eerst hou ik lekker vakantie! In de zomertijd, dus tot de kinders weer naar school gaan, zal er één blog per week verschijnen op vrijdag. Dat kunnen trouwens ook bijgewerkte blogs zijn uit mijn begintijd, toen bijna niemand ze las.

En in de tussentijd lig ik lekker in mijn tuinstoel onder de parasol, na te denken over hoe ik verder wil gaan, creatief en in mijn leven.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.