arne carlos breien sloffen diydiva
breien,  breien diversen

Arne en Carlos breien weer: sloffen

arne carlos sloffen breien diydiva Jaaaa, Arne en Carlos gaan weer los met hun breinaalden! Ik ben al fan van de mannen sinds het verschijnen van hun boek over kerstballen breien. In de eerste plaats omdat het leuk is om die ballen te breien, maar ook omdat ik het zo grappig vond dat het breiende mannen waren. Bij ons wordt breien (en ander handwerk, zoals bijvoorbeeld borduren) toch vooral beschouwd als een vrouwenzaak. Raar eigenlijk.

arne carlos breien sloffen diydivaMaar goed, ik ben dus heerlijk op de bank geploft (met mijn gebreide sokken, dank je ma!) met een lekkere kop jasmijnthee en het nieuwste boek van Arne en Carlos. Het boek is weer zoals je van de heren kunt verwachten. Ze beginnen met een basispatroon voor sloffen en hebben daar veel variaties op. Zoveel dat ik denk dat iedereen wel iets van haar(/zijn!) gading vindt. Zelf vond ik de paarse sloffen met rozen erop erg mooi. En, niet te vergeten: het is ook een gezellig boek om te bekijken. Klik hier als je het boek gelijk wil bestellen bij Bol.

Ik moet toegeven, ik ben niet begonnen aan een paar sloffen. Want ik heb nog een enorme hoeveelheid homemade sokken van oma en mama… Misschien over een paar jaar, als die versleten zijn…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.