brei het perfecte vriendje diydiva
breien,  breien diversen

Gevonden: the perfect boyfriend!

Na ’s middags een verpletterende diagnose te hebben gehoord, zaten we ’s avonds laat samen op de bank en zagen we de maan langzaam opkomen boven de huizen.

Tijdens die nacht met het vele onweer werd ik nog een keer geopereerd.

Toen ik ’s middags die geweldig goede uitslag had gekregen in het ziekenhuis, reden wij samen naar huis. Net voor we onze wijk inreden, brak de zon door. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Ik had mijn leven terug!

Dus deze blogpost moet over één persoon gaan, mijn rots in bange dagen: mijn perfect boyfriend, of nog beter, mijn man! Wees niet bang, dit wordt geen kwijlverhaal. Ik laat jullie een geweldige DIY kit zien, die ik een hele tijd terug bij de V&D kocht: “Brei het perfecte vriendje”!

brei het perfecte vriendje diydiva

“Vakantie”

Onze vakantie is anders gelopen dan verwacht. Voordat we zouden vertrekken, heb ik nog lekker in de tuin zitten breien. Op zich ben ik geen brei-ster. Ik vind het al heel wat dat ik ook averechts kan breien 😉 In het verleden heb ik onder andere kerstballen gebreid, maar nu wilde ik wat nieuws uitproberen. Of eigenlijk iets ouds… Met het opruimen van mijn “zolderatelier” was ik ‘m weer tegengekomen, dus zo kon ik ook mooi mijn voorraad gaan opmaken.

Bij de V&D had ik voor een paar euro in de uitverkoop een geweldige brei-kit gekocht. Alles zat erin: breinaaldjes, wol, vulsel, een naald en een duidelijke patroonbeschrijving. Weliswaar in het Engels, maar toch lukte het. Alleen de soksteek ??? Geen flauw idee wat dat is, dus heb ik gewoon averechts doorgebreid.

Op zich is dit bedoeld voor kinderen van 8 jaar en ouder, maar daar zet ik mijn twijfels bij. Er zullen sowieso tegenwoordig weinig achtjarigen zijn die kunnen breien… Bovendien ben je dan nog een beetje jong voor verkering, haha.

Perfect

Of het een perfect breisel is geworden, daar valt over te twisten;-) Maar ik ben er blij mee.

Geldt dat eigenlijk ook niet in het echte leven? Je kunt wel zoeken naar perfectie, maar dat zul je niet vinden. Ga voor datgene dat je blij maakt, dat is genoeg!

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.