Club Geluk breit truitjes

Mini is in! Je kunt mini mutsjes breien of haken voor het goede doel en nu komt Club Geluk met de mini (kerst) truitjes! De DIY Diva ging het natuurlijk meteen uitproberen…

Club Geluk

Ik heb mij al eens eerder afgevraagd of de dames van Club Geluk geen zusjes van mij zijn, want ik voel veel verwantschap… club geluk diydiva truien breienIk ben gek op hun werk. Wie breit er nu kalkoenen én kersttruien?

Deze kerst ontketenen zij een nieuwe rage in handwerkland, met de miniatuur foute kersttruien in hun boek Kleine kersttruien breien.

Trui

Zelf waagde ik mij nog niet aan een volledige trui, maar zo’n mini exemplaar is goed te doen! Geïnspireerd door hun nieuwe boek ging ik aan de slag. Maar wel weer op de Martine-manier: zelf een beetje freestyle klooien, tot er een truitje uitkomt. De werkwijze uit hun boek vol excentrieke echte truien nam ik over en verkleinde ik.

 

Resultaat

Het eindresultaat hangt voor de sier op mijn naaizoldertje, aan een spoeltje op de magnetische strip.

mini sweater trui breien club geluk diydivaJa, het lijkt echt op een truitje. Zeker nog niet perfect, ik moest even uitproberen hoe de mouwen pasten. Binnenkort maak ik een tweede exemplaar en dan is het tijd voor de ugly mini christmas sweater voor in de kerstboom! Of als trui voor mijn barbies, of voor mijn gebreide perfect boyfriend

brei het perfecte vriendje diydivaHebben jullie al eens een gebreide mini trui geprobeerd?

Love, de DIY Diva.

2 Replies to “Club Geluk breit truitjes”

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.