patroon bruidsjurk Burda Diydiva
bruidsjurk,  diybruiloft

Burda maart 2015 trouwjurken. Is ’t wat?

Zoals altijd houdt de DIY Diva voor jullie nauwgezet ‘de bladen’ in de gaten. In dit geval de zelfmaakmodebladen. Daarin staat ongeveer een keer per jaar een bruidsspecial. Wat heeft de Burda deze keer te bieden aan bruidsjurken?

patroon bruidsjurk Burda DiydivaHet voorjaar komt meestal samen met de bruidsjurken in de Burda. Ook het maart nummer bevat een handjevol patronen. De DIY Diva kwam het blad in haar lunchpauze tegen bij de AH en heeft het doorgebladerd.

Is het wat? Mwah. Natuurlijk is het eindoordeel aan jullie. Maar ik ben beter gewend van Burda trouwjurken. Ik vond het wat tegenvallen. Zoals ik al zei bleef het bij bladeren, maar ik zag een stuk of 5 jurken. De mooiste (vond ik tenminste) was echter een speciaal patroon voor lange dames. Dus als je toevallig in die categorie valt, dan heb je mazzel. Ben jij echter ‘Norma Normaal’ van gemiddelde lengte, dan is het een flinke klus om zo’n patroon aan te passen als leek.

De andere jurken die ik zag waren vrij kort voor een bruidsjurk… Echte mini-jurken. Persoonlijk denk ik dat je die altijd al kunt dragen. Juist zo’n lange prinsessenjurk draag je maar eenmaal in je leven. Hopelijk dan;-)

Verder zag ik nog wat lange rokken voorbij komen. Je kunt natuurlijk altijd een rok met een top combineren, bijvoorbeeld met dit corset.

Dus als je op zoek bent naar een patroon voor een trouwjurk, dan zou ik zeker even een kijkje nemen in de Burda, om te zien of er wat van je gading bij zit.

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: