Zeeland quilt doorpitten diydiva
bucketlist

Bucketlist idee: van Zeeuwse pannelap naar handtas!

Ik heb een DIY bucketlist. Daarop staan allerlei technieken die ik nog eens wil leren, of dingen die ik ooit ga maken. Ooit… Zo af en toe vul ik mijn lijstje aan met leuke nieuwe dingen. Het volgende project hangt weer samen met mijn voorliefde voor Zeeland!

Zomer in Zeeland

De DIY bucketlist wordt aangevuld met Zeeuwse inspiratie. Ik ben nog bezig met mijn Zeeland quilt en nu zet ik de Zeeuwse knop (of knoop) op mijn lijst. Via het blog Blijdatikbrei zag ik een schattig patroon voor een pannenlap. Het patroon is niet los te koop, maar wel in combinatie met de katoen (1 pakketje voor 2 pannenlappen € 10,95, excl. verzending) via Blijdatikbrei.

Maar pannenlappen haken vind ik suf. Die koop ik wel in de winkel. Bovendien gaan die zo kort mee, dat vind ik zonde van het werk. Dus… haak ik tweemaal dit patroon en maak ik er een handtas van. Ooit, want voorlopig heb ik natuurlijk de meest geweldige tas!

hiptassen dokterstas diydivaMochila haken

De techniek is mochila haken, iets dat ik net geleerd heb! Voor de Knipster wedstrijd maakte ik dit langlopende project eindelijk af.

Frida Kahlo gehaakte tas diydivaJe ziet het: twee nieuwe tassen in deze blogpost, met dus een idee voor nog een tasje… Voorlopig zet ik dit idee lekker op de lijst, om er over een paar jaar nog eens over na te denken!

Zetten jullie ook weleens projecten “in de ijskast” ? Of begin je enthousiast aan alles tegelijk…?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.