Kaarten maken

De man van een lieve collega overleed, dus ging ik aan de slag om een mooie condoleancekaart voor haar te maken. Het werd een vrij traditionele kaart, in zwart, wit en grijs.

condoleancekaart maken diydiva

Zelfgemaakte kaart

Alle gebruikte materialen had ik in voorraad. De zwarte bloemenrand rondom de kalender komt bij de Boekenvoordeel vandaan. Het band links komt van de Hema. Dat is de verbinding tussen de zwarte voor- en achterkant. Het bakkerstouw met het label in schoolbordstijl won ik met een snailmailwedstrijd vorig jaar van Pipoos. De tekst erop schreef ik niet met het bijbehorende krijt (ik was bang dat dit in de post zou wegvagen), maar met een fijne witte gelpen van de Action. Die verkopen ze daar in een set met een goud- en zilverstift.

Inspiratie

Het klinkt misschien akelig, maar deze kaart gaf mij inspiratie om weer eens echt creatief aan de slag te gaan met papier. En bezig te zijn met het opmaken van mijn voorraad

Ik heb gelijk een stuk of vijf kaarten gemaakt met het mooie papier van de lijn Secret Garden van Graphic45. Er staat (nog) geen tekst op, dat heb ik bewust gedaan. Op het moment dat ik ‘m nodig heb, dan plak ik dat erop. Zo beperk ik mijzelf niet.

En mijn collega? Die is weer op het werk. Ze is verdrietig, maar het gaat goed met haar. Gelukkig.

Love, de DIY Diva.

3 Replies to “Kaarten maken”

Hoi, wat vind jij hiervan?