Creatief met kinderen

Leuke knutsels voor als de vrije tijd (zonder schermpjes) toch wat lang duurt… Ga gezellig creatief aan de slag met kinderen!

autobingo diydiva

Autobingo zelf maken

Bingo! Meestal zoeken wij onze vakantiebestemming redelijk dicht bij huis, dat is wel handig met twee enorm wagenzieke kindjes… Om tijdens de korte rit nog genoeg afleiding te hebben, spelen wij altijd zelf autobingo. Reuze leuk om te doen! In dit bericht laat ik zien hoe je zelf zo’n bingokaart maakt.

Lees verder »
kralenarmband bloemen diydiva

Schattig armbandje maken

Gisteren zijn we naar de Ikea geweest. Voor mijn kledingkast kocht ik de sieradenlade, die ik al heel lang wilde hebben. Lang leve het vakantiegeld! Voor het monteren heb ik gelijk maar “even” de hele kast leeggehaald en daarbij kwam ik ook het leuke armbandje van een ouder blogbericht weer tegen!

Lees verder »
vaderdag kado handgel met foto diydiva

Zelf maken voor vaderdag

Komende zondag is het vaderdag in Nederland. Daarom zet de DIY Diva vandaag nog een aantal ideetjes online om zelf te maken. Want dat is toch het allerleukst?! De meeste knutsels zijn snel klaar en vergen weinig voorbereiding danwel aankopen. Maar ook die-hards komen aan hun trekken, met een stamboom, inclusief eigen onderzoek!

Lees verder »
ananas pinata zelf maken diydiva

Ananas pinata maken

Pinata’s zijn hip! Ik werk graag met papier maché, en toch had ik nog nooit een pinata gemaakt. Daar moest maar eens verandering in komen, zeker omdat we vandaag wat te vieren hebben! Onze jarige poseert hier met het eindresultaat. Kijk je mee met de DIY Diva om te zien hoe jij ook zo’n geweldige ananas pinata kunt maken?!

Lees verder »

ABOUT

De
DIY Diva

ik met laptop

Welkom op hét gezelligste Nederlandse DIY blog, met een voorliefde voor fashion. Deze Diva zonder sterallures houdt van naaien, haken, breien, kralen rijgen, kortom: alles voor een unieke outfit! Iedere maandag vind je hier een nieuw snufje creatieve lifestyle, flink wat optimisme en tutorials

Volg de DIY Diva achter de schermen op Instagram, bekijk haar creatieve ideeen op Pinterest. Je vindt haar ook op Facebook, Bloglovin en YouTube.

Shop mijn favorieten

Als je via deze link verder shopt, verdien ik een paar extra centen om mijn site te onderhouden. Jou kost het niets extra!

De DIY Diva heeft een eigen Youtube kanaal met ruim 9.000 volgers. Ze gaat voor de 10 K! Neem er eens een kijkje.

YouTube kanaal

Kerstknutselen

peperkoek kersthuis diydiva

Kerstknutselen met kinderen

Gezellig, de kinderen hebben kerstvakantie. Maar soms slaat de verveling toe… Gelukkig heb je net het blog van de DIY Diva bekeken en weet je ze af te leiden met een leuke kerstknutsel!

Lees verder »

Barbie

Tsja, ik ben een meisjesmoeder. Bovendien was ik als kind zelf ook al gek op Barbie. Dus die mag niet ontbreken op een DIY pagina gericht op kinderen.

barbie kleding diydiva

Mijn barbiekleertjes en hun roots (met patroon)

Deze blogpost gaat terug naar mijn wortels. Ik heb vroeger veel met barbies gespeeld. Als modefanaat in de dop vond ik vooral het aankleden van de popjes geweldig. Ik kroop voor het eerst achter de naaimachine om eigen outfitjes te maken ervoor. Maar ook mijn creatieve familie liet mij veel moois na, dat mij dierbaar is. Natuurlijk verwijs ik naar leuke patroontjes uit het heden…

Lees verder »