bruidsjurken Barneveld diydiva

De DIY bruiloft van…

Lees de gastblogs van creatieve bruiden en doe inspiratie op voor jouw mooiste dag! Zelf maken is leuk, persoonlijk en voordelig…

Meedoen?

Ik ben benieuwd naar JOUW zelfgemaakte dingen voor je bruiloft. Stuur mij een foto (meer mag ook) met een kleine toelichting erbij en je komt in de rubriek “de DIY bruiloft van …”. Het mailadres is mar10creatiefGEEN@SPAMgmail.com Voor alle duidelijkheid: de woorden geen spam moet je weglaten.

Ik lees graag jouw verhaal!!!

Inspiratie

In november 2014 begon deze reeks met: De bruiloft van Anne en Peter. Anne schreef over het ringkussen en leuke projecten voor kinderen.

diybruiloft verhaal diydiva

In december 2014 volgde het verhaal van Margreet van “Bengelz op je bruiloft” over haar zelfgemaakte trouwjurk en kinderen op je bruiloft in De bruiloft van … Margreet en Danny.

diydbruiloft van diydivaMarieke van “Made by Mriek” schrijft in januari 2015 over haar gehaakte bruidsboeket in De bruiloft van … Marieke en Mitchel.

diybruiloft mijn verhaal diydiva

Britt van “vanbritt.nl” is degene die in februari een grappig verhaal heeft over hoe zij heel voordelig haar bruidsjurk maakte.

diybruiloft verhaal Britt diydiva

Lana van “Leesvoer.net” vertelt over de vele zaken die zij zelf maakte voor haar bruiloft, waaronder een chuppah! (En wat dat is, leg ik dan ook uit…)

jouw verhaal diybruiloft lana

In april schreef Aafke een gastblog over hoe zij de geweldige (gothic-style) bruidsrok voor een vriendin maakte.

logo diybruiloft aafke bruidsrok diydiva

In juni vertelde Martine over haar zelfgemaakte trouwjurk. Als je zelf jouw bruidsjurk wil naaien, vind je hier de nodige tips!

diybruiloft van

In juli 2015 (om precies te zijn de 27ste) gaat Fleuri-Anne bloggen over de aankondiging van hun huwelijk!

Diybruiloft fleuri-anne en lennart

Staat hier volgende maand jouw verhaal? Vul het onderstaande formulier dan in!

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Bewaren

Bewaren

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.