badkamer diydiva
Action,  decoratie

Badkamergordijn make-over met Action!

Eigenlijk was het badkamergordijn een soort UFO. Een UnFinished Object, waar ik ooit aan was begonnen, maar nooit echt had afgemaakt. Gedwongen door ‘het weer’ in het rolgordijn had ik het onderste stuk met decoratie afgeknipt. Om het saaie witte gedeelte op te leuken, had ik ‘waterwoorden’ met een textielstift en lettersjabloon geschreven. Alleen was ik niet verder gekomen dan een paar, omdat mijn textielstift er geen zin in had. De bedoeling was geweest een bijna volledig blauw rolgordijn over te houden…

badkamer diydiva

De foto is gecensureerd. Anders wordt ik nooit meer serieus genomen in het (moeder)blogland 😉 Ja, ik kwam en kom elke dag een paar malen in mijn badkamer, maar het bleef bij ergernis en ik kwam niet tot daden. Ondertussen was natuurlijk opnieuw ‘het weer’ in het restgordijn gekomen.

Action tuinposter

Maar gelukkig is nu alles anders en word ik echt blij van onze badkamer met een nieuw gordijn !!! Kijk maar op de vrolijke foto van een super opgeruimde badkamer, zoals het hoort in het gezellige lalalablogland 😉

Het is een lastig raam. Destijds paste alleen zo’n rolgordijn erop, maar dat had als groot nadeel dat het raam niet helemaal open kon. Schoonmaken was dus erg lastig en ramen zemen sowieso onmogelijk… Ik had echter een handig idee. Op het raam heb ik vier schroeven ingedraaid. Daarop past nu prima een… tuinposter van de Action!

badkamer gordijn Action diydiva
Die poster was echter iets te breed voor ons raam, dus heb ik een deel afgeknipt en daar zelf twee nieuwe grote ringen in gedaan, die ik nog had liggen. (Een groot voordeel natuurlijk van zelf creatief zijn, je hebt altijd wel wat liggen!) Als dat niet zo is, kijk dan even bij fournituren.nl of bij een kraam op de markt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.