koelkastmagneet diydiva
decoratie,  Sinterklaas

Surprise : koelkastmagneten maken

Het is niet moeilijk om een persoonlijke koelkastmagneet te maken. Een tijd terug kocht ik bij de Wibra een magneetvel. Samen met wat oude foto’s maakte ik daarvan een leuk kadootje! Maar natuurlijk is het mogelijk allerlei soorten afbeeldingen te gebruiken en zo een geweldig sinterklaaskado te maken!

koelkastmagneet diydiva

Is dit toch niet de surprise die je zocht? Neem dan een kijkje bij Bol voor andere leuke Sint kadootjes! Ga je wel deze magneten maken? Ik kocht het magneetvel bij de Wibra voor 0,79 Euro, maar zag het inmiddels ook liggen bij Flying Tiger, waar het een paar Euro kost.

zelf magneten maken diydiva

Brussel

Brussel DIYdiva

Ik had geen zin om met mijn grote spiegelreflexcamera de toerist uit te hangen. Daarom heb ik mijn compactcamera meegenomen. Op zich heb ik niet zo heel veel foto’s gemaakt in Brussel, eigenlijk vooral toeristische plaatjes, Manneke Pis, Atomium enzo. Met mijn snijmachine stanste ik een cirkel uit, eerst van de foto en daarna van het magneetvel. Dit plak je dan op elkaar en voila een eigen koelkastmagneet!

Anders

polaroids diydivaAl een tijdje terug heb ik samen met mijn oudste wat foto’s laten afdrukken in polaroid stijl. Eentje daarvan heb ik op het magneetvel geplakt en toen uitgeknipt.

Maar natuurlijk kun je ook een persoon uitknippen, zodat je echt een heel persoonlijke magneet hebt. Of maak van elk gezinslid een koelkastmagneet variant!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.