photowall behang kortingscode
decoratie

Mooi behang

Never change a winning team! Dus toen ik opnieuw benaderd werd voor een samenwerking door Photowall, was ik gelijk enthousiast. Jullie worden dat waarschijnlijk ook, want ik heb een kortingscode die ik mag delen. De timing was ook goed, want de jongste zou intern doorverhuizen. Maar wat moest zij nou in een foggy forrest?

To behang or not to behang

Tot mijn vijftigste had ik nog nooit behangen. Ik was er altijd een beetje “bang” voor. Maar afgelopen jaar ging ik helemaal los. In de woonkamer moest ik wel, die muur was echt te lelijk om te kunnen verven. Hup, daar ging op de 10 meter lange muur het eerste behangetje. Toen kon de overkant van de woonkamer ook wel… De eerste samenwerking met Photowall durfde ik toen ook wel aan, met geweldig resultaat.

fotobehang kortingscode diydiva

Tel daarbij op een dochter die uit huis ging en dan kom je al op aardig wat behang-meters die ik inmiddels maakte.

Doorverhuizen

Met het vrijkomen van de kamer van de oudste, gebruikten wij dat eerst als thuiswerk kantoor en langzaam maar zeker krabden wij daar het behang af. De ene muur werd groen, met behang van de bouwmarkt.

Ik ben best tevreden met het resultaat, al blijf ik moeite houden met de krimpfactor van behang. Op de foto zie je het onder het stopcontact. Na het behangen zaten de randen tegen elkaar. De volgende dag was er toch een wit streepje ontstaan.

Foggy forrest

Het donkergroen was helemaal de smaak van de jongste. Zij is gek op fantasy films en boeken, denk aan Harry Potter. Dus toen ze losging op de site van Photowall, met heel veel keuze, kwam ze uiteindelijk op het mistige bos uit oftewel foggy forrest. Dat past echt bij haar, zoʻn mysterieus behang.

Het was weer fijn behang. Zelfs als je kiest voor de normale kwaliteit, dan krijg je lekker dik papier. Met het bijbehorende behangplak zat het in no time op de muur.

Ik begon dit keer aan de “verkeerde” kant, omdat ik het omvouw randje van het donkergroene behang wilde overlappen zonder te snijden. Want die hoek van de muur is zo lelijk. Daar wil je niet met een mes langs, omdat je dan echt grote kieren krijgt.

Ze is echt blij met het resultaat. De gekregen grenen kast krijgt ook nog een kleurtje, maar dat doen we later wel. Wij klussen altijd in etappes 😉 De oude kamer van de jongste wordt nu echt ons kantoor. Het bouwbehang is daar al een paar jaar geleden van de muren afgehaald, dus dat scheelt werk. Een beetje bijschilderen is voldoende.

Kortingscode Photowall

Om je een indicatie te geven van de prijs: deze muur was net iets breder dan 3 meter en de hoogte van de kamer is 2.60 meter. Dan kom je op 300 Euro voor de hele muur.

Maar ik mag een kortingscode met jullie delen! Als je tot en met 2 mei 2021 een bestelling plaatst bij Photowall, dan krijg je 25% korting. Om die te krijgen, vul je diydivanl2021 (hoeft niet vetgedrukt) in bij het afrekenen.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.