glazen pot decoratie diydiva
decoratie,  glazen pot decoreren,  kinderen,  zomer diy

Bijzonder vakantiefoto lijstje

Ze zijn makkelijk om te maken en zo’n leuke vakantieherinnering: gedecoreerde glazen potjes met een zomerse foto erin. Laat de kinders schelpen zoeken en doe er je voordeel mee thuis!

glazen pot decoratie diydiva

Nodig

Knutselen is vooruit-zien. Dus op het moment dat je heerlijk met z’n allen op een zomers strand loopt, dan zie ik de vele schelpen al om mee te knutselen. Dit jaar heb ik ook op de exemplaren met een gaatje gelet, daar kun je een leuke ketting mee maken. De jongste nam een aantal mooie lange schelpen mee, die prima te gebruiken zijn voor de volgende DIY. Ook een schepje zand is handig hiervoor…

glazen pot decoratie diydiva

Verder gebruik je een zonnige foto, die je uitprint. Altijd leuk als een foto niet alleen digitaal blijft, maar ook op papier terecht komt!

Ook heb je een glazen pot nodig. Ik gebruikte een grote groentenpot en een kleiner mosterdpotje. Of je neemt zo’n Starbucks miniflesje, die ze bij de AH verkopen. Kortom: zoek iets dat je goed bevalt.

Versieren

Tenslotte versier je de pot. Ik maak graag gebruik van dat bakkerstouw (twine). Dat maak ik bovenaan vast aan een labeltje, waarop ik “vakantie” stempelde en het jaar in stickertjes bijplakte.

glazen pot decoratie diydiva

In mijn grote knutselverzameling had ik ook een voorraadje oude postzegels, waarop ik één fotootje plakte, op zo’n manier dat je de kartelrand nog steeds blijft zien. Dat geeft ook een leuk effect: mijn jongste dochter op een postzegel.

Daarnaast heb ik wat zee stempels op karton gezet en daarna uitgeknipt en op het potje geplakt. De set van Boekenvoordeel is erg leuk daarvoor.

Vul de pot met zand, doe er wat schelpen bij en zet de zomerse foto erin. Plaats ‘m op een kastje of tafeltje waar je vaak langs komt en zo kunnen jullie nog lang nagenieten !

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.