Werk in uitvoering: kast van bucketlist!

Op mijn DIY bucketlist (die heeeeel lang is…) staat ook het zelf maken van een houten kast. Daarmee bedoel ik niet het in elkaar zetten van een Zweedse voorgefabriceerd model, maar the real stuff. Ik ga rekenen, zagen en boren en schroeven vanaf nu!

Klusbabe

Ik hou niet alleen van handwerken, ook het stoerdere werk vind ik leuk. Hier in huis ben ik de “klusbabe”, die zorgt voor een nieuw verfje op de muur etc. Zodoende heb ik in de loop der jaren ook al een boormachine en workmate voor mijn moederdag gehad 😉 Maar nu kan ik echt aan de slag.

Dankzij www.gadero.nl kreeg ik de kans om weer iets van mijn DIY bucketlist te gaan schrappen. Deze webwinkel met Groningse wortels heeft een enorme hoeveelheid hout, waaruit ik mocht kiezen. Vooral als je bezig bent met het robuustere werk, dus tuinhout of steigerplanken, dan ben je bij hen op het juiste adres. Ik keek tevergeefs naar “poppenhuishout” (triplex en dunne latjes).

werktekening kast steigerhout diydiva

Het bestelde hout is inmiddels binnen, maar mijn kastidee blijft hinken op twee gedachten. Wordt het toch een grachtenpandkast (het oorspronkelijke idee), of kies ik voor een strandhuisjeskast (past beter bij het bestelde steigerhout). In ieder geval is het ontwerp praktisch gelijk, dus ik kan nog lekker lang blijven twijfelen…

De DIY Diva timmert vrolijk verder de komende week!

Love, de DIY Diva.

Hoi, wat vind jij hiervan?