slider bloggen diydiva

Disclaimer

Disclaimer

    Zelfs een Diva houdt zich aan de reclamecode! Ik zal dus op mijn blog dan ook aangeven wanneer ik spullen heb gekregen van een bedrijf om iets uit te proberen. Tegelijkertijd kunnen jullie ervan op aan, dat de DIY Diva eerlijk is in haar oordeel. Ik ga echt niet positief over iets schrijven, alleen maar omdat ik het gekregen heb...

Op mijn site gebruik ik affiliate links van Bol.com en reclame via Google Adsense. Zo verdien ik een paar centen, waarmee ik deze site in de lucht kan houden. Jij als gebruiker betaalt hierdoor niets extra’s.

Van “Brussel” oftewel volgens de Europese wetten hoor ik te vermelden dat mijn site cookies bewaard. Aangezien ik geen flauw idee heb hoe dat alles werkt, doe ik niets hiermee. Je privacy komt dus niet in het gedrang. Een Diva hecht zeer aan haar privéleven, dus zal ze ook op geen manier het jouwe schenden. Voor meer informatie over de AVG en privacy kun je hier verder lezen.

De afbeeldingen van mijn blog zijn bijna allemaal door de DIY Diva gemaakt. In de weinige gevallen dat het niet zo is, heb ik vermeld van welke site zij komen.

Op mijn site zijn vele knutselideeën en -tips te vinden. Hopelijk geeft dit je inspiratie om zelf ook aan de slag te gaan. Ik ben echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verknipt papier, verknoeide wol, of wat voor mislukkingen en verwondingen dan ook. Jij bent immers degene die knutselt…

De DIY Diva staat niet toe dat je ideeën of foto’s van haar site zomaar overneemt. Voor een samenwerking is zij echter altijd te vinden… Neem dus vrijblijvend contact op via mar10creatief apestaart gmail punt com.

about

De
DIY Diva

vintage haarband diydiva

Welkom op hét gezelligste Nederlandse DIY blog, met een voorliefde voor fashion. Deze Diva zonder sterallures houdt van naaien, haken, breien, kralen rijgen, kortom: alles voor een unieke outfit!

Iedere maandag vind je hier een nieuw snufje creatieve lifestyle, flink wat optimisme en tutorials.


bloggen laptop diydiva

Shop mijn favorieten

Als je via deze link verder shopt, verdien ik een paar extra centen om mijn site te onderhouden. Jou kost het niets extra!

De DIY Diva heeft een eigen Youtube kanaal met bijna 9.000 volgers. Neem er eens een kijkje.

        <h2>YouTube kanaal</h2>