hartjes tag printable maken diydiva
borduren,  borduren kaart,  diybruiloft,  Valentijnsdag,  Valentijnskaart

Hartje borduren voor Valentijnsdag

De DIY Diva heeft niet zo vaak printables op haar blog. Maar voor komende Valentijnsdag maakt ze een uitzondering! Dit leuke label kun je zelf makkelijk borduren. Eigenlijk is het niet alleen geschikt voor 14 februari, maar ook voor Moederdag of Vaderdag, of een bruiloft of wanneer dan ook…

hartjes tag printable maken diydiva

Hartje

Het is heel simpel: je download hier mijn printable, drukt ‘m af en knipt ‘m uit. Het is prettig om met een beetje steviger papier en karton te werken. Dat kan van één kleur zijn, of met een leuke (niet te opvallende) print.

Dan ga je met naald en draad de puntjes langs, om zo een hartje te maken. Je kunt rood garen gebruiken, maar de DIY Diva vond goud mooier passen bij dit papier. Omdat dit gouddraad zo dun was, heb ik uiteindelijk 4 draadjes gebruikt!

hartjes tag printable maken diydiva

Na het borduren vouw je het label dicht, zodat alle losse draadjes enzo verborgen worden. Beetje lijm erop, gaatje met de perforator stansen en klaar!

Hang het label aan een kadootje, schrijf aan de achterkant er nog iets lief op. Ook aan een deurklink staat dit schattig als decoratie.

hartjes tag printable maken diydiva

Printable

De printable is niet voor commercieel gebruik (voor de verkoop). Maar maak zelf gerust naar hartelust heel veel printjes ervan! Ik vind het leuk als jullie het resultaat op social media delen. Zet de hashtag #dediydiva erbij, dan vind ik ‘m gemakkelijker terug!

Bewaren

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.