Aandacht voor Me Made May

Ook de DIY Diva doet mee aan Me Made May. Ze is immers op weg naar Me Made Everyday…!

Wat is het?

Me Made May is over komen waaien uit Amerika en Engeland. Het is niet specifiek dat je in de maand mei veel moet naaien, maar het mag natuurlijk wel. Het draait er meer om dat je in mei zelfgemaakte kleding draagt. Er zijn twee redenen: naaien is natuurlijk een leuke hobby. Verder is het een tegenhanger van de fast fashion industrie.

burda blazer diydiva

Er is een website, waar je je kunt aanmelden en een soort belofte doet (“Ik draag elke dag iets zelfgemaakts” of “Ik doe elke week een keer een zelfgenaaid kledingstuk aan”, wat jou het beste past). Ik heb ik mij niet officieel aangemeld, maar ik doe wel mee aan de challenge.

What to wear?

Ik ga niet elke dag een foto posten op mijn blog met mijn OOTD (Outfit of the day). Ik wil even rust na alle drukte van de KnipMode naaiwedstrijd, waarin ik al zo veel “moest”. Die outfits van Knipster ga ik zeker dragen, als ik ze na de finale van 17 mei weer terugkrijg! Vooral de eerste kledingsets liggen al ruim twee maanden op de redactie van KnipMode, dus het is heerlijk om ze opnieuw aan te doen!

Natuurlijk is Me Made May ook een mooie manier om te ontdekken wat er nog mist in je zelfgemaakte garderobe… Dat kun je dan weer gaan naaien!

Love, de DIY Diva.

Hoi, wat vind jij hiervan?