GRATIS PATRONEN

Voordelig bezig zijn met je hobby is altijd leuk! Op deze pagina verzamel ik allerlei gratis patronen om lekker zelf te naaien. Momenteel ligt de nadruk op ondergoed. Dat is ook praktisch, met maar een paar A4tjes om te printen.

Al deze patronen kun je downloaden. Soms is daar een gratis account voor nodig. Na het downloaden print je het patroon uit. Let op dat je eerst je printer bij instellingen op 100% (en niet “fit to page”) en A4 zet… Daarna ben je nog een avondje gezellig tig a4tjes aan elkaar aan het plakken 😉

Als je zelf graag kleding naait, dan ben je op mijn blog op het juiste adres. Iedere maandag vind je hier nieuwe berichten over mijn weg naar “het goede leven”, met veel zelfgenaaide spullen maar ook andere creativiteiten…!

ABOUT

De
DIY Diva

vintage haarband diydiva

Welkom op hét gezelligste Nederlandse DIY blog, met een voorliefde voor fashion. Deze Diva zonder sterallures houdt van naaien, haken, breien, kralen rijgen, kortom: alles voor een unieke outfit! Iedere maandag vind je hier een nieuw snufje creatieve lifestyle, flink wat optimisme en tutorials

Volg de DIY Diva achter de schermen op Instagram, bekijk haar creatieve ideeen op Pinterest. Je vindt haar ook op Facebook, Bloglovin en YouTube.

Shop mijn favorieten

Als je via deze link verder shopt, verdien ik een paar extra centen om mijn site te onderhouden. Jou kost het niets extra!

De DIY Diva heeft een eigen Youtube kanaal met ruim 9.000 volgers. Ze gaat voor de 10 K! Neem er eens een kijkje.

YouTube kanaal

Jurk

Mary Quant mini jurk in vele maten! Ik ga mij nog verdiepen in de Engelse maten en zal dan een “vertaling” hier toevoegen.