jasbeschermers haken Spakenburg fiets diydiva
bucketlist,  haakwerkje,  haken

Bucketlist: Jasbeschermers fiets haken

Mijn DIY bucketlist wordt steeds langer. Er staat al van alles op, breien, vilten, kantklossen en kleien, maar natuurlijk haak ik ook graag! Het leuke van haken vind ik het kleurrijke. Dat geldt zeker voor dit item op mijn bucketlist, waarvoor ik inspiratie kreeg in het Ambachtenmuseum Ter Schuur bij Barneveld.

jasbeschermers haken Spakenburg fiets diydiva

Haken

Ik wil zeker nog eens een jasbeschermer haken voor mijn fiets! Op het voorbeeld zie je dat deze bevestigd waren met zwart garen. Dat kon omdat er gaatjes waren geboord in het spatbord van de fiets. Tsja, boren in een fiets… nee, daar begin ik niet aan.

Maar in Simplicity haken uit nummer 3 van 2014  (ehhh, dit lijkt mij helemaal niet zo simpel…) vond ik een patroon dat over het spatbord past en waarvoor dus niet geboord hoeft te worden. Dat lijkt mij een beter idee!

De kans is echter ook groot, dat ik in mijn eigenwijsheid het patroon onderweg weer zelf aanpas. Ik zie wel. Ik ben trouwens wel benieuwd welk garen hiervoor geschikt zou zijn. Op zich staat mijn fiets meestal veilig in de schuur of een stalling, maar het haakwerk zal ook best weleens nat worden.

Kunnen jullie mij een goed haakgaren hiervoor aanbevelen?

O ja, mijn DIY bucketlist vind je hier…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.