Frida Kahlo gehaakte tas diydiva
bucketlist,  haken,  haken mochila,  haken tas en kleding,  tas

Bucketlist gedaan: gehaakte mochila tas

Ik heb regelmatig dat projecten een tijdje blijven liggen. Zo was ik vorig jaar enthousiast begonnen met haken aan mijn Frida Kahlo tas, elke dag een toertje. Dat ging prima, maar aan de afwerking met rits en hengsel kwam ik niet toe. Het laatste thema van Knipster is Tropical Garden. Daarbij zou deze bonte tas geweldig staan… Hij moest dus AF!

Zoveel te doen…

Ik heb altijd zoveel projecten onder handen, dat er meestal wel iets (tijdelijk) blijft liggen. Maar nu had ik een goede reden om het laatste stukje tas te doen. Alleen rits en hengsel ontbrak, daarna zou ik kunnen poseren met een bijbehorende zelfgemaakte tas. Die tas past niet alleen qua vrolijke kleuren bij het thema Tropical Garden. Het tropische is gebaseerd op Bora Bora, het eiland dat Paul Gauguin schilderde. De dames op zijn werken lijken wel een beetje op (de Mexicaanse) Frida Kahlo, met die vrolijke bloemen in haar haar.

Frida Kahlo gehaakte tas diydiva

Op de foto zie je ook al een glimp van mijn jurk voor Knipster…

Minimalisme

Tegelijkertijd zegt het iets over mijn voorraad, dat projecten zo lang duren. Ik wil al langer wat minimaliseren, want ik heb nog genoeg liggen om jaren te knutselen. Maar toch koop ik af en toe nog dingetjes bij… Zelf vind ik het zonde als projecten niet afkomen. Het rare is meestal dat het om de laatste loodjes gaat. Het grootste deel is dan gedaan, maar blijkbaar is de interesse in een project toch verdampt???

Afmaken

Kijk hier maar hoe de tas tot stand kwam. Ik heb regelmatig foto´s gemaakt, dus je ziet de tas “groeien”!

Frida Kahlo mochila bag crochet haken diydiva

Hebben jullie dat ook, die UFO’s (unfinished objects) die lang blijven liggen?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.