Het goede leven

Verantwoorde deo en tandenborstel

Ik testte een verantwoorde deo. Die zit in blik (want dat is het minst milieu belastend) en is in creme vorm. De tandenborstel is van bamboe en met de aankoop steun je mondzorg in de armere delen van de wereld. En…beviel het?

Deo gewoon van AH

Lekker in een potje, een deo die je bij de Albert Heijn kunt kopen. Het principe is min of meer gelijk aan We love deodorant: in een blikje en vooral mint en lavendel geuren. Wat is het verschil?

Nieuwe test

Een flinke overschakeling de laatste tijd: ik testte een shampoo bar, zeep in plaats van wasgel in een fles, opnieuw een bamboe tandenborstel (van Sostrene Grene) en … Ben & Anna tandpasta in een glazen potje!

about

De
DIY Diva

Genoeg is genoeg! Dat is sinds een jaar of vijf mijn motto. Het begon met het boek van Marie Kondo over het uitzoeken van mijn volle kledingkast, maar al snel ging mijn hele leven richting minimalisme!

kledingkast capsule diydiva
spijkershort diydiva

Het voelt niet als een beperking om te consuminderen! Ik ging langzaam maar zeker op zoek naar ´het goede leven´: een leven dat goed is naar anderen toe en het milieu!

Musthave app: to good to go!

Fiets ’s avonds nog even naar je favoriete winkel om daar voordelig een verrassingstas op te halen en zorg zo voor minder verspilling!

Stamcel donor worden

stamceldonor worden

Ik ben er bijna te oud voor, maar jij misschien nog niet! Als stamcel donor kun je het verschil maken voor de ander, wanneer het om leven of dood gaat.

Shop mijn favorieten

Als je via deze link verder shopt, verdien ik een paar extra centen om mijn site te onderhouden. Jou kost het niets extra!

De DIY Diva heeft een eigen Youtube kanaal met ruim 8.000 volgers. Neem er eens een kijkje.

YouTube kanaal