Ikea

Ikea DIY shopping haul

Ik ben bezig met het opruimen van mijn naaiatelier annex zolder, dus de laatste tijd ben ik regelmatig bij de Ikea geweest. Vandaag laat ik zien wat voor leuks er momenteel allemaal te koop is daar!

Natuurlijk ben ik ook even op de papierafdeling geweest, maar daar zag ik weinig nieuws. Die papieren bollen zijn er bijvoorbeeld nog steeds, om op kadootjes te plakken. Verder zijn de (kraft)boekjes leuk, maar ik heb al zoveel spullen. Dus niets gekocht.

Voor mijn kast heb ik nu allemaal rose Dröna bakken gekocht, om zoveel mogelijk ‘rust’ te krijgen. Want tot nu toe had ik maar twee zwarte bakken, en stond de rest van de vakken vol met troepjes, hetgeen natuurlijk rommelig oogt. Ik had al met wat overgebleven vilten letters gemarkeerd wat waar zit, maar dat ga ik natuurlijk netter doen. Werk in uitvoering dus… Ik heb mijzelf trouwens ook een betere stoel voor achter de naaimachine gegund. (Lang leve het vakantiegeld, haha).

Voor het diy-en heb ik ook nog wat porselein ingeslagen. Ik keek al bij de Action, daar is het natuurlijk het goedkoopst. Maar bij de Action hadden ze nu niet echt spierwit, wat ik toch het mooiste vind. Dus nu heb ik een kom en twee mokken gekocht, om weer lekker met porseleinverf en stiften aan de slag te gaan. link. Ik denk eraan om nu eens met kruissteekjes van viltstift te gaan kliederen.

ikea porselein en Bas diydiva (Ikea porselein en een Ikea kijkkastje op een Ikea keukenkastje…)

Tenslotte mijn favoriete aankoop: een mini kijkkastje (ikeanaam Bas, met zo’n rondje op de a). Ik heb mij in kunnen houden en heb er maar één gekocht. Het kostte 3,99 Euro. Je ziet aan de voorkant een glasplaatje, dat in een gleuf valt. Aan de achterkant zitten er 2 ophanghaken. Natuurlijk gaat dat een mini poppenhuisje (shadowbox/diorama) worden! Ik denk aan een kerstvariant… Maar ik heb nog een naaiatelier kijkkastje heb staan, dat nog afgemaakt moet worden. Dat gaat voor…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.