diybruiloft mijn verhaal diydiva
diybruiloft,  jouwverhaal

De bruiloft van … Marieke en Mitchel

Van mijn man mocht ik 1 ding haken voor onze bruiloft, in het dagelijks leven komt hij overal al bolletjes katoen en haaknaalden tegen en hij wilde niet dat onze bruiloft één groot haakfestijn zou worden. Voor mij was meteen duidelijk wat ik wilde haken, namelijk het bruidsboeket. Ik ben geen fan van echte bloemen en hoe mooi is het nou dat je bruidsboeket voor altijd goed blijft, net als onze liefde voor elkaar!

 

De keuze voor de bloemen die ik wilde haken was al snel gemaakt: rozen. Ik wilde een mooi, kleurrijk boeket. Ik houd van kleur en ik wilde dat graag terug laten komen.

Mijn moeder maakte mijn jurk en nadat ik het stofje had gekozen kon ik echt aan de slag want ik kon de juiste kleuren katoen bij de stof van mijn jurk uitzoeken.

gastblog Mriek voor DIY Diva

De basis van het boeket heb ik zelf ontworpen en gehaakt. Het was even puzzelen en zonder rozen ziet hij er niet erg mooi uit, maar de gehaakte rozen erop spelden maakte het echt af.

gastblog Mriek voor DIY Diva

Natuurlijk wilde ik niet met spelden in mijn boeket rondlopen, ik bepaalde de kleurvolgorde van de rozen en naaide ze er stuk voor stuk op vast. Het was een aardige klus, maar ik vond het het meer dan waard!

gastblog van Mriek voor DIY Diva

– foto gemaakt door de schoonvader van Marieke –

24 mei 2014 liep ik trots met mijn boeket op onze bruiloft. Hij is precies geworden zoals ik wilde, kleurrijk en gehaakt.

Wil je ook je eigen bruidsboeket haken? Het patroon kan je vinden op de blog van made by Mriek

Liefs,

Mriek

 

diybruiloft voordelig trouwen door veel zelf te maken budget huwelijk voordelig diydiva

Beste Mriek,
Veel dank voor jouw DIY bijdrage aan “De bruiloft van …” Wat een geweldig bruidsboeket heb je gehaakt! Ook leuk dat jouw moeder je bruidsjurk maakte. Het lijkt wel pixel-stof. Een originele jurk, die je ook na je trouwdag kan dragen!

Groetjes,
de DIY Diva.

Ben jij geïnspireerd door Mriek (of Anne, of Margreet) en wil jij ook iets vertellen (en laten zien!) van jullie bruiloft? Mail mij dan (via About) en meld je aan!

 

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: