eigen verhaal diybruiloft diydiva
diybruiloft,  jouwverhaal

De DIY bruiloft van … Fleuri-anne en Lennart

Dat vriendlief en ik ooit eens zouden gaan trouwen wisten we al jaren. Wanneer we de knoop zouden doorhakken om nu écht in het huwelijksbootje te stappen, dat wisten we niet. Het belangrijkste besluit is inmiddels genomen, wij gaan trouwen. Volgend jaar juni is daar onze dag.

diybruiloft diydiva

Aankondigen

Zo, dat hadden we dan besloten, nu nog bekendmaken. Via Facebook? Nee, de een heeft de ander geen aanzoek gedaan want we wisten al dat we ooit zouden gaan trouwen. Dus misschien niet zo leuk. Telefoontjes plegen? Nee, ook niet. Via een save the date kaartje dan? Neh..wordt ‘m ook niet.

Bekend maken met een bruidstaart in plaats van een verjaardagstaart op je verjaardag? Ja, dat is precies wat ik heb gedaan. Normaal gesproken maak ik meerdere taarten wanneer we jarig zijn, maar dit keer hield ik het op mijn verjaardag bij een taart. Een bruidstaart mét eigen cake toppers.

diybruiloft diydiva

Cake toppers

In eerste instantie zou ik cake toppers kopen, dus deed ik een uitgebreide speurtocht op het net, maar vond niet wat ik zocht. De standaard dingen vind ik te standaard en de leuke bruidspaartjes hebben prijzen waar je broek van afzakt!

Maar! Ik zag wel dat de leuke cake toppers gemaakt worden van Fimo klei en dat bracht mij op het idee om ze zelf te maken. Eigen (FLeK’N) ontwerpjes uitbeelden in klei, dat moet lukken. Want, hoe moeilijk kan kleien nou zijn? Best moeilijk kan ik je vertellen.

diybruiloft diydiva

Ik ben er een paar dagen mee bezig geweest om alle onderdelen goed te krijgen. Ook had ik binnen no time pluisjes en haartjes op en in mijn klei zitten. Perfect zijn ze misschien niet, maar dat is ook wel een beetje mijn stijl. Het moest een echt Fleuri-anne werkje worden en dat is volgens mij ook gelukt. In die zin zijn ze dus wel perfect en meteen ook de reden om nog een stelletje te maken voor onze echte bruidstaart!

diy bruiloft diydiva jouw verhaalBeste Fleuri-anne,

Heel veel dank voor jouw bijdrage aan “De DIY bruiloft van…” . Grappig om eens over een ander onderwerp te lezen in deze rubriek, namelijk hoe je je huwelijk op een originele manier kunt aankondigen! Lekker kleien met Fimo is altijd leuk.

Fleuri-anne heeft haar eigen blog, Flek’n. Neem daar eens een kijkje in haar creatieve wereld. (En dan kun je ook het vervolg van haar huwelijksvoorbereidingen lezen).

Groetjes, de DIY Diva.

Ben je geïnspireerd door haar en wil je jouw DIY verhaal doen? Laat het mij weten!

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: