card-in-a-box,  kaart

Weer eens een card in a box…

Toe aan wat anders dan een saaie Hallmark kaart? Zin om zelf eens lekker te knutselen met mooi papier? En even langs de Action geweest? Dan ben je er helemaal klaar voor om een unieke card in a box zelf te maken, samen met de uitleg van de DIY Diva!

card in a box tuin diydiva

Kaart

Op zich stuur ik af en toe toch kaarten, ondanks het digitale whatsapp tijdperk. Gewone kaarten kun je al genoeg kopen, daarom heb ik een voorliefde voor aparte vormen. Want deze kaart past opgevouwen gewoon in een envelop, maar kan eenmaal daaruit zelf staan!

Het mooie papier van Graphic45 uit de serie Secret Garden was erg handig, omdat ik gewoon de vorm van de geprinte kaarten heb gebruikt om een box te maken met 4x onderkant en daarboven 4x (losgeknipte) bovenkant. Voor de precieze making of heb ik een handige card in a box tutorial hier.

Versieringen

card in a box zelf maken diydiva

De versieringen komen (jawel) weer bij de Action vandaan. Omdat ik tuinpapier gebruikte, heb ik ook bijpassende tuinversieringen gekocht. Maar natuurlijk kun je ook bruidspapier nemen en bijbehorende embellishments kopen! De Action heeft heel veel keuze. Tip: zet het toch met een extra drupje lijm vast en gebruik niet alleen de bijbehorende klevers…

Zo maak je een eigen originele card in a box! Als je een leuke zelf hebt gemaakt, kun je die ook altijd op de DIY Diva Facebookpagina showen…

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: