Vakantiekaart of vakantieherinnering maken

Deze zelfgemaakte vakantiekaart bevat elementen uit verschillende landen. Maar er is meer mogelijk met deze geweldige vouwkaart! Lees maar verder…

reiskaart vakantie diydiva

Gebruikt

De gebruikte snijmallen (creatables) zijn allemaal van Marianne Design, de auto, Eiffeltoren en de grote cirkel achteraan. Het is echter niet noodzakelijk om deze in huis te hebben! Het kompas is een bedeltje. Het dessinpapier is een scrapkarton, ooit gekocht in een grote uitverkoop. Ik weet niet meer van welk merk.

Vorm

Het is een vouwkaart, gewone kaarten vind ik zo gauw saai… Zo’n vouwkaart is makkelijk te maken, zorg dat de voorste ‘berg’ het kleinst is. Vouw daarna een grotere en de laatste moet vrij hoog zijn.

Zelf maken

Deze vorm is ook ontzettend leuk om een vakantieherinnering te maken. Print wat foto’s, knip enkele gebouwen, auto’s of mensen uit en plak die speels op een achtergrond van dessinpapier of een landkaart! Gebruik ook toegangsticket of buskaartjes om je vakantieherinnering compleet te maken.

Op de banner kun je de vakantieplaats schrijven en/of het jaar. Leuk voor later!

Love, de DIY Diva.

8 Replies to “Vakantiekaart of vakantieherinnering maken”

  1. Hoi,
    Dank voor je lof! Het is idd Martine, maar Mar10 is mijn koosnaam 😉 Ik kom graag nog eens langs op jullie site. Dat er niet alleen kaarten maar ook papier/kartonprojecten op staan is leuk!
    Groetjes,
    Mar10

Hoi, wat vind jij hiervan?