christelijke bedelarmband diydiva
armband maken,  kado,  sieraden

Liebster award en doop kado’s

Eigenlijk is het een hele rare combi: de Liebster award en de kado’s die ik maakte voor een tiener uit mijn omgeving die zich heeft laten dopen… Maar aan de andere kant past het wel bij elkaar. Marleen, die mij nomineerde voor de award, heeft een prachtige banner met de hemel erop en daar heeft de doop immers alles mee te maken!

Liebster Award

Ik werd genomineerd door Marleen van I’m a dreamer. Dank je wel Marleen! Alleen heeft een echte diva het recht eigenwijs te zijn, dus in dit geval geef ik mijn eigen draai aan de Liebster Award. Om 11 blogs aan te wijzen om mee te doen, nee, dat lijkt veel te veel op de kettingbrief van vroeger. Daar deed ik toen al niet aan mee, dus nu ook niet. Verder ga ik niet haar 11 vragen beantwoorden, maar pik ik de leukste 3 eruit:

1. Blog je nog steeds over hetzelfde onderwerp als toen je net begon?

Nee, niet helemaal. Ik begon te bloggen over het zelf maken van kaarten. Nu ben ik veel breder creatief bezig. Mijn DIYs hebben een fashion voorkeur en daarnaast ben ik druk bezig met seizoens thema’s, zoals nu Pasen.
2. Wat is iets dat je in de komende 5 jaar absoluut wil doen/bereiken?

Ik droom van 1.000 blogvolgers… Maar om nou te zeggen dat ik dat absoluut moet bereiken, nee. Maar goed, ik ben met inmiddels 114 Bloglovin’ volgers aardig op weg, haha;-) Help je mij naar de 1.000?
3. Wat is het laatste dat je hebt gekocht via internet?

Kraaltjes voor mijn bloemenarmband en de bedeltjes voor de armband die je hieronder ziet. Tsja, wat verwacht je anders bij een DIY Diva?

Doop kado’s

In de meeste kerken word je als baby gedoopt, maar bij de Baptisten is het gebruikelijk dat je je pas laat dopen als je richting volwassenheid gaat. Je maakt dus bewust de keuze voor God. Elijah, een meisje uit mijn omgeving, besloot onlangs de stap te wagen en ik show jullie het kadootje dat ik voor haar maakte.

christelijke bedelarmband diydivaIk maakte een armband met symbolische bedeltjes. Veel hartjes, want God is liefde. Daarnaast de tekst ‘believe’ (geloof), een visje (het symbool van Jezus) en een keltisch kruis, natuurlijk ook heel bijpassend. En die Allstar/Converse schoen? Daarmee sta je middenin de wereld van de jeugd en kun je naar anderen lopen!

Die armband moest natuurlijk mooi verpakt worden. Ik bewaar mooie doosjes, die makkelijk gepimpt kunnen worden. Daarvoor gebruikte ik de papierlijn A Capella van Basic Grey. Oorspronkelijk is het bedoeld voor het maken van scrapbooks van trouwerijen. (Ik moet bekennen dat ik echt al jaren een projectje heb liggen om mijn eigen trouwfoto op een geweldige canvas met dit papier te combineren…). Maar ik ben ook bezig met een stamboom scrapalbum met dit papier.

De binnenkant is bekleed met een restje gezellig veloursstof en daarop is de armband vastgepind met 2 spelden.

Verder heb ik de zegen van de Ierse Saint Patrick voor haar uitgeprint en toegevoegd en ook nog een kleine gift. Het was fijn om dit te maken, ik heb er veel voldoening aan beleefd!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.