Lek belt riem diydiva
kado

Origineel kado: de lek belt!

Als je nog op zoek bent voor een leuk kerstkado voor iemand die graag fietst, dan heb ik een tip: de lek belt. Super leuke riemen, gemaakt van een vroegere buitenband, dat is natuurlijk de ultieme recycling!

Fiets

Sint had het dit jaar al snel voor elkaar. In oktober regelde ik al een leuk kadootje voor manlief. Maar het liep anders dan ik dacht… Mijn man fietst graag. Bij ons in de stad is het sowieso ook handiger, want parkeren is een (dure) ramp. De auto staat bij ons geregeld een week of twee-drie helemaal stil.
Toen ik op het blog The Sea is my cup of tea de lek belt zag (“lekke band”), wist ik dat dit een leuk kado was. Manlief was al op zoek naar een riem, en nu zou hij er eentje krijgen die gemaakt was van een oude (schoongemaakte!) band. Ik bestelde er gelijk eentje bij het Haagse ontwerpersduo Michiel en Jet. The Sea is my cup of tea had trouwens een aktie, waarmee je een bijzonder exemplaar kon winnen, namelijk een witte riem. Ik besloot een gokje te wagen en deed mee.

Lek belt riem diydiva

Lek belt

Ik had geluk en won de riem. Mijn witte riem en zijn zwarte riem lagen net een weekje in mijn kast te wachten op de Sint, toen het misging… Manlief reed met de fiets tegen een stoepje dat nat en glad was met herfstblaadjes en brak zijn hand.

Het leuke kado werd nu wel heel cynisch.

Met behulp van een lief gedicht breide ik dit recht en zo werd het een toch een gezellig avondje!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.