best box letter slinger
diybruiloft,  kado

Trouwen? Unboxing The Best Box wedding !

Trouwen is een feestje! Dit feestje kun je al laten beginnen met het geven van een surprisebox voor het aanstaande bruidspaar, want zo kun je ‘The Best Box – Wedding’ wel omschrijven. De box zit vol met  kadootjes én inspiratie voor een geweldige bruiloft. Zo wordt de voorbereiding van de trouwerij al een feestje!

the best box diydiva

Deze surprise is leuk als je zelf gaat trouwen, maar je kunt ‘m natuurlijk ook aan een aanstaand paar kado doen. Op de website van The Best Box zie je welke leveranciers een bijdrage leveren, maar alleen bij de DIY Diva zie je de unboxing…

…niet.

Unboxing

Want dat heb ik afgesproken met de makers van The Best Box. Een surprisebox moet immers een verrassing blijven!

Toen zij mij benaderden voor een samenwerking omdat ik graag over trouwen schrijf, was ik meteen enthousiast. Ik ben namelijk gek op surprises uitpakken. Helaas ben ik de sinterklaasleeftijd voorbij en ook al gelukkig getrouwd, maar dit was weer een mooie kans om nieuwsgierig tussen de kadootjes te neuzen.

De verrassing van The Best Box moet je maar gewoon zelf ervaren. Ik licht vandaag op ‘wedding wednesday’ in mijn blog wel een tipje van de sluier op, met een leuke DIY!

The Best Box

Het pakje was op weg naar mijn huis prima te volgen via Track and Trace en kwam ook netjes op de geplande tijd. Ik kan mij voorstellen dat het echt een leuke verrassing is voor een aanstaand bruidspaar, dat van niets weet en door jou met deze surprisedoos wordt verwend.

De doos is een plaatje op zich en de inhoud is ook met liefde verzorgd. Dat merk je aan het gebruik van mooi vloeipapier, veel vrolijk washitape en schattig verpakte kadootjes…

best box letter slingerHet is zeker geen box vol met flyers. Er zitten er wel een beperkt aantal in, maar samen met diverse echte kado´s en natuurlijk wat lekkers om van te genieten tijdens het uitpakken. Het is prettig om te weten dat The Best Box wedding je adresgegevens niet doorgeeft aan anderen. The Best Box kost 49,50 Euro. Dat lijkt veel, maar de waarde van de inhoud is meer dan 100 Euro!

DIY: een letterslinger maken

Deze mooie ‘dutch design letter banner’ van A Little Lovely zat in mijn Best Box. De slinger bevat 147 letters, cijfers, symbolen in mooie pastelkleuren en natuurlijk de splitpennen om alles aan elkaar te maken. Geweldig, want zo kun je een bijpassende tekst als decoratie gebruiken!

De voorraad letters is op zich ruim, maar met 3x hoofdletter A en 3x kleine letter A heb je toch een probleem als je als bruidspaar de tekst: ‘Alexandra en Maarten’ wilt maken. Dan kom je net een klein Atje tekort… Of misschien heb je een hele ‘huisstijl’ bedacht voor je huwelijk, met een dessin dat werkelijk overal terugkomt. Dan zou het leuk zijn als je ook een paar letters in die stijl ertussen hebt zitten in je letterslinger.

best box wedding tekenen diydiva

De DIY Diva weet raad! Heel simpel: neem de letter die je extra nodig hebt. Voor het mooie leg je de letter spiegelbeeldig op de achterkant van je andere papier/karton. (Je kunt ook gelijk aan de voorkanten werken, maar dan zie je misschien lelijke lijntjes, die lastig uit te gummen zijn…) Trek het om met potlood en knip uit!

Je ziet hier dus de zachtgele achterkant van mijn dubbelzijdige karton. Ik heb gekozen voor de papierlijn A Capella van Basic Grey. De goede kant was een mooi rose, bruin en geel motiefje, dat je bij de ´a´ en ´r´ hieronder ziet.

Zo kun je alle letters (bij)maken, die je maar wilt!

best box banner

The Best Box wordt voor 70% door bruidsparen zelf gekocht, maar kan uiteraard ook door vriendinnen, ouders, getuigen en ceremoniemeesters cadeau gedaan worden. Wil jij zelf ook The Best Box bestellen, voor jezelf of een ander? Klik dan hier… Gebruik de code DIYDIVA in het opmerkingenveld, dan krijg je tevens een extra cadeautje dat normaal niet in The Best Box zit, namelijk een leuke Mr & Mrs Slinger!

 

diva dis

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.