YouTube kerstbal met letters

Geen blog vanochtend? Klopt, ik was zondags van mijn fiets gevallen door de gladheid. Lekker bloggen zat er gisteren dus even niet in… Maar gelukkig heb ik niets gebroken en begint de spierpijn nu weg te trekken. Vanavond deel ik mijn versierde kralen kerstbal met jullie. Ik had nog een restje letterkralen over, waarmee ik lekker aan de slag ben gegaan. Op Pinterest zag ik mooie, met kralen versierde kerstballen. Dat wilde ik ook eens uitproberen.

Rudolf en het dillemma van de gebreide kerstballen

De kerstboom staat inmiddels. Ons huis is gevuld met dennengeur en ik ben druk bezig met de overige kerstversiering. Hoe het afloopt met de krijtstift op de glazen deur, dat laat ik binnenkort zien. Maar nu krijgt Rudolf het rendier wat aandacht!

Kerstklok met mistletoe

Sommige projecten lopen bij mij jaren. Echt. Al jaren terug kreeg ik een geweldige doorzichtige kerstbel, gevuld met van die vieze chocolaatjes. Ik ben gek op chocolade, maar deze zijn echt niet lekker. Ferrero’s of zo… Maar goed, ik dwaal af. De chocola verdween en een lege kerstbel bleef over. Vorig jaar begon ik aan het interieur en maakte ik een stelletje van klei. Nu werd het tijd om de kerstbel eindelijk af te maken!

Ikoon schilderen plus kerstmis bloghop!

Tegenwoordig ben ik niet meer zo’n reiziger, maar destijds heb ik een groot deel van het Oostblok bezocht. In 1993 bezocht ik Moskou en Sint Petersburg. Op de foto zie je mij op het Rode Plein, rechts, in een refashion spijkerbroek. De pijpen zijn afgeknipt en afgezet met een geweldig restje stof met zwemmers in een zwembad. Op foto’s uit de vorige eeuw (analoog genomen) vallen helaas dit soort details weg, anders had het leuk geweest voor een outfit post 😉 Tijdens mijn reizen heb ik mij verwonderd over de