Sneak peak: kerstkaarten met ramen…

Het is hartje zomer, maar we gaan nog even door met “Christmas in July”: gisteren de Kerstkaartenspecial en vandaag wil ik je laten kennismaken met de nieuwe kerst snijmallen van een raam van Marianne Design. Binnenkort komt namelijk een raam-snijmal op de markt.

kerstkaart rond raam diydivaOp zich maak ik graag kaarten met ramen, kijk maar hierboven (een schuifkaart) en hieronder. Maar dit zijn allebei kaarten die ik zelf met een mesje heb uitgesneden.

kerstkaart raam diydivaZo is de kaart dicht…

schuifkaart kerstkaart diydivaHier is de kaart uitgeschoven en komt de kerstwens tevoorschijn.

Snijmal raam

En zeg nou zelf: zoveel werk is dat toch ook niet? Tuurlijk, het is makkelijk en mooier, met zo’n embossing randje als kozijn. Maar ik denk dat ik zo’n raam snijmal alleen zou kopen, als ik van plan was om een stuk of 50 dezelfde raamkaarten te maken voor kerstmis. Hieronder zie je de nieuwe snijmal CR1286 van Marianne Design. Die kleine malletjes zijn voor randjes sneeuw…tsja. Op zich is dit een meer algemeen bruikbaar raam. In een eerdere collectie, om precies te zijn als CR 1259, zat een soort kerkraam.

Nieuwe kerstknutsel ?

Al schrijvend komt bij mij het volgende idee naar boven: diep in mijn hart zou ik het toch wel leuk vinden bovenstaand raam te hebben, om een kartonnen kerkje te maken. Ook met een deur snijmal erbij… Geweldig kerstproject! Maar goed, nu is het zomer, dus ik laat dit idee lekker in mijn achterhoofd zitten en misschien loop ik wel ergens (Marktplaats?) tegen een tweedehands snijmalletje op.

Love, de DIY Diva.

Hoi, wat vind jij hiervan? (Je reactie wordt keurig via de wettelijke AVG regels verwerkt!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.