YouTube kerstbal met letters

Geen blog vanochtend? Klopt, ik was zondags van mijn fiets gevallen door de gladheid. Lekker bloggen zat er gisteren dus even niet in… Maar gelukkig heb ik niets gebroken en begint de spierpijn nu weg te trekken. Vanavond deel ik mijn versierde kralen kerstbal met jullie. Ik had nog een restje letterkralen over, waarmee ik lekker aan de slag ben gegaan. Op Pinterest zag ik mooie, met kralen versierde kerstballen. Dat wilde ik ook eens uitproberen.

Wintertruiendag! Fout kerstvest is af

Vandaag is het de officiële Christmas ugly sweater day oftewel wintertruiendag! De DIY Diva doet dit jaar mee, met een refashion van een oude Puma trui. Nu loop ik lekker rond in mijn zelfgemaakte foute kerstvest! Hij was precies op tijd klaar. O ja, de kerstmuts op mijn hoofd dient uitsluitend om mijn bad hairday te verbergen 😉

Plumpudding tijd!

Ik vond het leuk, en best te eten. Maar het wordt geen jaarlijkse traditie hier. Ga jij het nog uitproberen?

Ster van Bethlehem komt eraan

Mijn Zeeuwse deken is bijna af, maar toch liet ik ‘m even liggen. Kerstmis nadert en vandaag laat ik een quiltje zien, die de Ster van Bethlehem heet. Ik had deze Mollie Makes al een flink poosje in huis en had behoefte aan een leuk tussendoortje.