kerstmis woonkamer diydiva
kerstmis

Kerstsfeer

Het is al weer tweede kerstdag! Samen met de vakantie is kerstmis voor mij het hoogtepunt van het jaar. Kijk gezellig mee in ons kersthuis en doe leuke DIY decoratie ideetjes op!

kerstmis woonkamer diydiva

 

Het Licht

Kerstfeest is voor mij het feest van Het Licht. Dit jaar heb ik de nodige glazen potjes omgetoverd in een lampje. Wij eten regelmatig uit glas (ik beken…), dus zodoende hebben we een leuke voorraad lege potjes. Daarmee is het altijd leuk om te knutselen, ook juist met kinderen.

Kerstballen

Ook mijn kerstballenverzameling is dit jaar weer uitgebreid. (Mooie woordspeling, he?) Arne&Carlos geven ieder jaar weer inspiratie!

Kerstdorp

Het kerstdorp bleef klein in 2016. Andere jaren pakte ik flink uit. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Huis=thuis!

Ik hou van de kerstsfeer in huis:

Kaarten

De kaarten maakten we weer zelf. Dat was leuk om te doen, maar toch… Ergens knaagt het gevoel: ik stop ermee. Volgend jaar stuur ik helemaal geen kaarten meer. Waarom? Mwah, misschien voelde het vooral dit jaar toch een beetje een last om alle kaarten op tijd af te krijgen. Maar belangrijker: ik had er zelf minder lol in. Daarbij komt dat het aantal kaarten dat we zelf kregen terugloopt. Misschien wil ik mijn tijd anders besteden (de blaatmuts breien!)…

Nu ik dit schrijf, voel ik dat ik al mijn beslissing heb genomen… Ik minder naar 3 kaarten: onze ouders en natuurlijk onze oude buurvrouw, maar verder niet meer. Ik wil graag ook weer wat meer gaan scrappen. Dus een mooie fotodecoratie in plaats van een carousselkaart maken!

Sowieso is dit een tijd om na te denken. Ik ga ook eens verzinnen hoe ik creatief verder wil in 2016 deze dagen…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.