Vandaag de finale!

Een korte blogpost vandaag, want ik ben naar de live finale van de Knipster wedstrijd! Na 5 rondes met 5 outfits wordt vandaag de winnares bekend gemaakt bij het stoffenspektakel in de Brabanthallen. Dus: “Dat gaat naar Den Bosch toe…!”

Knipster stemmen matrozenjurk 2.0

Voor mijn doen heb ik het vrij rustig gehouden, mijn vierde outfit voor de Knipster wedstrijd van KnipMode. Ik maakte een matrozenjurk 2.0 met bijbehorend jasje en ging voor het eerst aan de slag met de quilt techniek van paperpiecing! Vandaag kun je weer stemmen!

Knipster update: 3 Sweet romance

Wat gaat het snel! De derde stemronde begint alweer. Het thema is sweet romance, denk aan wapperende jurken en veel pastel en kant. Tsja. Ik heb ervoor gekozen om vrij letterlijk te gaan werken en maakte een bomberjack van een geweldige macaronstof! Boer zoekt vrouw De wapperende jurken die bij dit thema werden gesuggereerd, draag ik alleen in mijn nachtmerries, wanneer ik word achtervolgd door Yvon Jaspers, omdat ik een boer moet trouwen. Daarom was ik geweldig blij met de vondst bij Nooteboom Textiles van deze geweldige stof met macaron