Knipster 2017 Martine
Knipster

Vandaag de finale!

Een korte blogpost vandaag, want ik ben naar de live finale van de Knipster wedstrijd! Na 5 rondes met 5 outfits wordt vandaag de winnares bekend gemaakt bij het stoffenspektakel in de Brabanthallen. Dus: “Dat gaat naar Den Bosch toe…!”

Outfits

Dit maakte ik in de afgelopen maanden:

Knipster 2017 MartineVandaag showen alle deelneemsters de laatste outfit op de catwalk, de Tropical Garden opdracht (rechterjurk).

Winnen?

Nope, winnen ga ik niet. Dat weet ik nu al. Ik ben wel heel trots op de juryprijs voor mijn tweede opdracht, en hoop een heel klein beetje op misschien nog een juryprijs voor mijn jurk van ontwerper Janice… #dejurkenvanjanice

Knipster 2017 dediydiva Martine jungle feverMaar de eindstrijd gaat tussen de Belgische Elly of Marlies. Ik gok op de laatste, die trouwens al zo leuk gekleed ging in een tropisch bomberjack toen we elkaar troffen bij Nooteboom Textiles om de stof uit te kiezen.

Ik vind het in ieder geval leuk om iedereen weer eens te zien. Ik ga lekker genieten en nog wat extra stof kopen voor de mini-versies die mijn dochter wil. Vrijdag kun je mijn “achter de schermen” blog lezen over deze finale!

Kom jij ook naar Den Bosch? Dan herken je me vast wel van de foto’s…

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.