Knipster macaron stof diydiva
Knipster

Knipster update: 3 Sweet romance

Wat gaat het snel! De derde stemronde begint alweer. Het thema is sweet romance, denk aan wapperende jurken en veel pastel en kant. Tsja. Ik heb ervoor gekozen om vrij letterlijk te gaan werken en maakte een bomberjack van een geweldige macaronstof!

Knipster macaron stof diydiva

Boer zoekt vrouw

De wapperende jurken die bij dit thema werden gesuggereerd, draag ik alleen in mijn nachtmerries, wanneer ik word achtervolgd door Yvon Jaspers, omdat ik een boer moet trouwen. Daarom was ik geweldig blij met de vondst bij Nooteboom Textiles van deze geweldige stof met macaron print. Met die uitleg van “zoet” kon ik wel uit de voeten! Het is trouwens een decostof, maar wel van vrij soepele canvas.

Knipster 2017 sweet romance dediydiva

Je kunt hier stemmen op mijn outfit via http://www.knipmode.nl

of direct via: http://wshe.es/pTUeTj2d

Topper

Lieve lezer, ik val in herhalingen… Schreef ik al bij outfit 2 dat dít mijn absolute persoonlijke favoriet was, dan schrijf ik het nu weer. Dit bomberjack is geweldig. Ik heb het gedragen, totdat het die woensdagmiddag van de deadline in een postpakket richting KnipMode redactie moest. Het jack is praktisch (ruime zakken met ritsen) en zit lekker. Ik heb ‘m gevoerd met rose kreukvoering in het kader van sew your stash. Wat bleek ik nog een hoeveelheid voering te bezitten…

Plofkip

Vooraf heb ik even geaarzeld, want getailleerde jasjes passen het beste bij mijn figuur. Een bomberjack valt niet onder die categorie. Zou ik er niet gaan uitzien als een plofkipje? Maar nee, dit is een slank vallend jack.

Mode wordt pas leuk als je met contrasten werkt: dus een stoer bomberjack in pastelkleuren op een romantisch wijd rokje!

Aan het patroon uit KnipMode januari 2016 voegde ik wel zakken met ritsen voorop toe en gebruikte ik boordstof, ook om een halsboord toe te voegen.

Knipster 2017 sweet romance dediydiva

Rok

De rok is gemaakt van dezelfde stof als de mouwen van het bomberjack. De tussenstukjes (om de rok lekker wijd te laten vallen) heb ik doorgestikt, om de illusie van kant te wekken. Ik liet de tailleband weg van dit KnipMode patroon van augustus 2016.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.