raglan sweater diydiva
ketting,  kralen,  moederdag,  werk in uitvoering

(Moederdag) idee: “Pandora” ketting

Meestal bestel ik wat extra’s als ik bij een webshop iets nodig heb. De sale-pagina levert meestal nog leuke dingen op en de verzendkosten zijn immers al betaald… Zodoende kon ik eindelijk mijn eigen Pandora ketting gaan maken!

Pandora ketting

raglan sweater diydiva

Ik vind zo’n Pandora armband mooi, maar met al die zware kralen teveel gewicht voor mijn polsen. Ik ben daar niets gewend, draag zelfs geen horloge… Dus richtte ik mijn aandacht naar een Pandora ketting. Die zijn duidelijk minder populair, ook in de winkels zijn er nauwelijks kettingen te vinden. Nou, dan maak ik ‘m toch gewoon zelf?Want het merk maakt mij ook niet uit. Pandora, Troll beads of merkloos, ik kijk gewoon naar wat ik mooi vind!

Moederdag

Op zich is zo’n ketting of armband leuk voor moederdag en kun je nog bij de juwelier terecht voor dit jaar. Maar als je via Aliexpress wilt bestellen in China dan ben je te laat, omdat de verzending meestal enkele weken tijd kost. Een ideetje voor in de toekomst dus…

Webshop

Ik kocht diverse dingen bij een kralenwebshop voor een “bloedkoren ketting” bij mijn Zeeuwse outfit. De magneetsluitingen waren in de uitverkoop, dus nam ik ook maar het bijbehorende koord met een zilveren slangenprint. Het weegt niets, dus dat is handig omdat er nog vele (zwaardere) kralen aan komen te hangen. Ik had al gekeken hoe groot het gat van Pandora kralen is, maar alleen bij het koord, niet bij de sluiting…

De grote Zeeuwse knoop paste mooi op deze nieuwe ketting. Maar toen ik de bij Aliexpress bestelde kralen binnenkreeg…gingen die nét niet over de sluiting.

raglan sweater diydiva

Maar de DIY Diva is niet voor één gat te vangen! Ik had nog een flinke rest van het koord. Ik knipte een nieuw stuk af voor een ketting. De kralen bleken er net op te passen. Ik legde er een platte knoop in, en dat zit keurig onder een blazer. Bij een trui zie je de knoop wel, maar daar heb ik maling aan.

Dus nu kan ik lekker kralen gaan sparen (en misschien krijgen voor moederdag), die bijvoegen en als mijn ketting vol is, dan maak ik er pas een definitief slot op!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.