kralen ketting diydiva
ketting,  kinderen,  kralen,  sieraden

Schoenkado tip: letterkralen

Soms is iets heel simpels tegelijkertijd heel leuk. Ik ben gek op letterkralen. Dus toen ik van mijn sponsor de.pandahall.com mocht uitzoeken in hun webshop, ‘liepen’ die alfabetkralen als vanzelf mijn bestelmandje in…Trouwens net als onderstaande bloemenkralen. Leuk, he? Met een kraaltje erin als hart kun je ze op deze manier in een ketting verwerken. De ronde kralen herken je misschien nog wel van de Ibiza armband van een tijdje terug.

 

diydiva ketting

Daarom bij deze een tip voor een bescheiden schoenkado: een zakje letterkralen en een zakje gewone kralen. Daarmee kunnen je meiden lekker aan de slag. In de letterkralen zitten een aantal alfabetten, dus er valt nog veel meer dan alleen een naam te rijgen…

Ik heb elastisch draad gebruikt van de Xenos. Op zich net een tikkie te dik om gewoon door het oog van de naald te kunnen rijgen. Maar dan moet je net de DIY Diva hebben…

Op de markt heb ik net bij de fourniturenkraam een nieuwe voorraad ‘Willemientjes’ gehaald. Nou ja, deze zijn gemaakt in Japan, maar ik ken ze onder die naam. De officiële weet ik niet, ik vroeg om “draad door de naald halertjes”. Ze werken geweldig: doe de naald over het ijzerdraadje, haal het elastiek door het oogje van het ijzerdraadje. Schuif voorzichtig de naald naar links (op de foto dan…), over het elastiek heen helemaal naar links, tot waar er maar een enkele draad is. Klaar!

kralen bloem diydiva

Ik heb mijn eigen website aan de ketting geregen. Jawel, er zit dus een verhuizing aan te komen naar www.diydiva.nl Momenteel staat daar alleen mijn bruiloftsblog, maar waarschijnlijk ga ik over een week of twee overstappen.

kralen ketting diydiva

Maar goed: een diydiva.nl ketting dus. Handig en opvallend voor komende bloggersbijeenkomsten, dan ben ik lekker herkenbaar 😉 Weten jullie nog leuke (korte) teksten voor een ketting?.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.