Lingerie zelf maken

 

Zelf je ondergoed naaien? Kan dat? Jawel! Ik heb al jarenlang kledingstukken gemaakt, maar lingerie is iets van de laatste tijd. Mijn ervaring deel ik in de volgende lingerie tutorials. Wat heb je nodig om je eigen slips, bhʻs en badpakken te kunnen naaien?
slip tekenen Ensaid diydiva

Slipcursus

Nee, niet op een snel parcours in een auto, maar achter het gaspedaal van je naaimachine met lingerie aan de slag. Ik heb al diverse slips genaaid, maar toch wilde ik graag meedoen met de Facebook groep special van Zelf kleding maken in de `Beginnersgroep basisslip´. Waarom?

Lees verder »

ABOUT

De
DIY Diva

kimono bikini diydiva

Welkom op hét gezelligste Nederlandse DIY blog, met een voorliefde voor fashion. Deze Diva zonder sterallures houdt van naaien, haken, breien, kralen rijgen, kortom: alles voor een unieke outfit! Iedere maandag vind je hier een nieuw snufje creatieve lifestyle, flink wat optimisme en tutorials

Ik begon met mijn eigen slips van restjes t-shirt stof. Daarna volgden bralettes. Een bh met beugels mislukte jammerlijk, maar dat komt ooit nog wel. Ik ben trots op mijn zelfgemaakte badpak!

Watson bra liquorice dediydiva

Een snelle blik in mijn lingerie la...

Je hoeft ook weer niet alles te zien!

Shop mijn favorieten

Als je via deze link verder shopt, verdien ik een paar extra centen om mijn site te onderhouden. Jou kost het niets extra!

De DIY Diva heeft een eigen Youtube kanaal met 9.000 volgers en gaat op voor de 10K! Neem er eens een kijkje.

YouTube kanaal

Setjes

Het wordt allemaal nog leuker als je bij je topje bijbehorende slips kan maken! Alles in één stijl, ik hou ervan.

Een paar gedachten over lingerie

zelfgemaakte slip diydiva gatenplant

In je onderbroek op internet…

In je onderbroek op internet…? Nee, dat doe ik niet. Ik naai wel slips voor mijzelf, maar je treft mij niet met het ondergoed aan op de foto op het wereldwijde web. Soms geneer ik mij zelfs al voor het feit dat mijn ondergoed online zichtbaar is (ook wat betreft de grootte ervan…). Ben ik de enige?

Lees verder »