slip met geborduurd kant diydiva
lingerie naaien

Mijn top 3 lingerieblogs

Al een tijdje maak ik zelf mijn eigen ondergoed. Dit bleek ook een geweldige manier van sew your stash, om kleine (jersey) restjes op te maken. Aan bh’s heb ik mij nog niet gewaagd, al heb ik een patroon van de gratis KnipMode download wel klaarliggen… Sinds ik lingerie zelf maak, lees ik ook graag blogs hierover. Vandaag deel ik mijn persoonlijke top 3 met jullie!

slip met geborduurd kant diydiva

1. Met stip: Madalynne!

Dit frêle meisje uit Amerika maakt heel originele lingerie, die ze zelf toont op haar blog. Yes, ondergoedfoto’s dus, iets waar ik mij niet aan zal wagen. Op Madalynne’s blog, dat meestal eens per week verschijnt, komt af en toe een gratis PDF patroon voorbij. Haar foto’s zijn ook mooi en smaakvol.

2. Uit eigen land: Simoneannemone

Simoneannemone blogt alleen als zij iets af heeft, dus wat onregelmatig. Op haar blog vind je voornamelijk lingerie, maar ook de Cameo schuwt zij niet (=snijmachine voor o.a. papier en vinyl). Tegenwoordig vind je haar voornamelijk op Facebook. Het grote voordeel is dat zij in het Nederlands blogt, hetgeen voor mij als beginner vaak veel begrijpelijker is dan Engeltalige naaitermen. Op haar blog, dat zij sinds 2008 bijhoudt vind je uitgebreide tutorials. Simoneannemone is multicreatief!

3. Lladybird, eveneens Amerikaans

Grappig en soms ietwat grof in de mond: Lladybird oftewel Lauren, 30 jaar oud. De laatste tijd blogt zij over meer dan alleen lingerie, namelijk ook over kleding naaien en sokken breien. Just like me…

Kenden jullie deze blogs al?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.