een kado voor
moederdag

Moederdag kado maken om op te eten!

Het aardige van bloggersbijeenkomsten is dat je ook je ‘collega’s’ ontmoet. Genoeg stof voor een praatje, want je hebt immers allemaal dezelfde liefhebberij! Op zo’n bijeenkomst ontmoette ik ook een naamgenote. Martine van der Haven-Laros is sinds 2008 eigenaresse van de leuke webshop ‘Een kado voor…´. Deze kennismaking leidde tot het volgende lekkere moederdag kado!

Een kado voor…

Het idee is zo simpel: op de site vind je heel snel een geschikt kado voor iemand. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld ‘mannen, vrouwen, kinderen’ maar ook ‘huwelijk, verjaardag’ en naeen kado voortuurlijk ‘moederdag’!

Neem er eens een kijkje. Naast veel leuke moederdagkado’s is er ook een gezellig blog.

Vandaag wil ik een kado laten zien, dat je deels zelf ontwerpt. Wat dacht je van bonbons met een eigen foto voor moederdag? Kies een leuke foto uit en laadt die op de site. Daarvan worden dan bonbons gemaakt van verantwoorde Belgische Callebaut chocola met room erin!

Als je voor 12.00 uur bestelt, heb je de doos bonbons de volgende dag in huis!

Ik laat hier chocola zien als voorbeeld, maar op de site hebben ze nog veel meer kado’s, waaronder sieraden en tassen waarop je een foto kunt plaatsen.

(P.S. oftewel een hint voor mijn dochters: Lieve meiden, mama vindt de clicks armband wel heel erg leuk…)

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.