Ik vind het zo´n grappig blog onderdeel: een bucketlist, daarom besloot ik mijn eigen DIY versie op te stellen met dingen die ik absoluut nog wil doen of maken!

De term bucket list werd populair door de film met Jack Nicholson en Morgan Freeman, die elkaar ontmoeten als zij beiden als terminaal patiënt uit het ziekenhuis ontsnappen. Dankzij het geld van één van hen kunnen ze nog elkaars bijzondere wensen gaan uitvoeren, voor zij doodgaan.

Beetje dramatisch dus op die manier, maar in lalala-blogland moet het natuurlijk wel zonnig blijven, dus werd het een populair wensenlijstje. Ik lees ze graag op andere blogs. Natuurlijk geeft de DIY Diva haar eigen draai aan een bucketlist. Waar de meesten vooral reisbestemmingen oplepelen, heb ik een lijstje gemaakt van dingen die ik absoluut nog wil doen of maken!

jasbeschermers haken Spakenburg fiets diydiva

DIY Bucketlist

 

 

Bewaren

PAGINA MET BASIS LAYOUT

Inleiding over pagina

ABOUT

De
DIY Diva

vintage haarband diydiva

Welkom op hét gezelligste Nederlandse DIY blog, met een voorliefde voor fashion. Deze Diva zonder sterallures houdt van naaien, haken, breien, kralen rijgen, kortom: alles voor een unieke outfit! Iedere maandag vind je hier een nieuw snufje creatieve lifestyle, flink wat optimisme en tutorials

Volg de DIY Diva achter de schermen op Instagram, bekijk haar creatieve ideeen op Pinterest. Je vindt haar ook op Facebook, Bloglovin en YouTube.

Shop mijn favorieten

Als je via deze link verder shopt, verdien ik een paar extra centen om mijn site te onderhouden. Jou kost het niets extra!

De DIY Diva heeft een eigen Youtube kanaal met ruim 9.000 volgers. Ze gaat voor de 10 K! Neem er eens een kijkje.

YouTube kanaal

Rondbreien

kabels breien

Cliffhanger

Vorige week liet ik jullie achter met een heuse cliffhanger: haal ik het nog net met de turquoise wol, of moet ik mijn sok toch op een alternatieve manier gaan afmaken…? Vandaag lees je het antwoord, plus een nieuw spannend brei avontuur met het Wolplein!

Lees verder »
t-shirt burdastyle 6/2021

T-shirt erbij

Laatst kocht ik toch een BurdaStyle. Ik had online al de inhoudsopgave gezien en er stonden veel leuke patronen in. Ik ging aan de slag met mijn verjaardagsstof en naaide snel een shirt en als bonus een slip, want dat lukt als je zuinig kunt knippen!

Lees verder »

Nieuwe garderobe

Als je kleding niet meer past, dan kun je twee dingen doen. Of je blijft daar over klagen, met als gevolg dat iedereen je een zeur gaat vinden. Of je stroopt je mouwen op en gaat er verandering in brengen. P.S. Dit wordt geen dieet en sportschoolverhaal, maar het begin van een nieuwe garderobe 😉

Lees verder »

Breimachine

Breien