slider schaapjes breien diydiva

My bucketlist

MIJN BUCKETLIST

  Ik vind het zo´n grappig blog onderdeel: een bucketlist, daarom besloot ik mijn eigen DIY versie op te stellen met dingen die ik absoluut nog wil doen of maken!

De term bucket list werd populair door de film met Jack Nicholson en Morgan Freeman, die elkaar ontmoeten als zij beiden als terminaal patiënt uit het ziekenhuis ontsnappen. Dankzij het geld van één van hen kunnen ze nog elkaars bijzondere wensen gaan uitvoeren, voor zij doodgaan.

Beetje dramatisch dus op die manier, maar in lalala-blogland moet het natuurlijk wel zonnig blijven, dus werd het een populair wensenlijstje. Ik lees ze graag op andere blogs. Natuurlijk geeft de DIY Diva haar eigen draai aan een bucketlist. Waar de meesten vooral reisbestemmingen oplepelen, heb ik een lijstje gemaakt van dingen die ik absoluut nog wil doen of maken!

Bewaren

ABOUT

De
DIY Diva

vintage haarband diydiva

Welkom op hét gezelligste Nederlandse DIY blog, met een voorliefde voor fashion. Deze Diva zonder sterallures houdt van naaien, haken, breien, kralen rijgen, kortom: alles voor een unieke outfit! Iedere maandag vind je hier een nieuw snufje creatieve lifestyle, flink wat optimisme en tutorials

Volg de DIY Diva achter de schermen op Instagram, bekijk haar creatieve ideeen op Pinterest. Je vindt haar ook op Facebook, Bloglovin en YouTube.


Wat wil ik doen?

Shop mijn favorieten

Als je via deze link verder shopt, verdien ik een paar extra centen om mijn site te onderhouden. Jou kost het niets extra!

De DIY Diva heeft een eigen Youtube kanaal met ruim 9.000 volgers. Ze gaat voor de 10 K! Neem er eens een kijkje.

    <h2>YouTube kanaal</h2>   
     
    <h2>Bucketlist gedaan</h2>   
    <h2>Breimachine</h2>    
    <h2>Breien</h2>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.